24. kolo
07.03.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - Borussia Dortmund 0:0

Borussia Dortmund měla za sebou před cestou do Hamburku sérii čtyř výher, nicméně na severu Neměcka opět potvrdila, že utkání v Imtech Areně nepatří k těm, odkud by spolehlivě brala pokaždé body. Domácí jsou oproti tomu v jejich současné situaci pochopitelně i za ten jeden velmi rádi.

Jürgen Klopp poslal na hřiště navzdory původním předpokladům i Marka Reuse, s jehož tedy hamburkští zadáci nikterak nešetřili. Paradoxně se ale zranil jeden z nich, Johan Djourou, a to už po osmnácti minutách. Jeho spoluhráč Mohamed Gouaida byl prvním, kdo se ocitnul v opravdu vynikající šanci, avšak rozhodně si neporadil podle představ trenéra Josefa Zinnbauera.

Jen o několik minut později vyzkoušel ten samý hráč pozornost Romana Weidenfellera podruhé, nicméně ani tentokrát na něj nevyzrál. Na druhé straně vychytal Jaroslav Drobný pokus Pierra Aubameyanga. Po pauze měli více šancí hráči HSV. Zoltán Stieber vyslal z přímého kopu na hostujícího gólmana mimořádně nebezpečný projektyl, jenž díky skvělému zásahu dortmundské jedničky neskončil v síti.

Poté už se jedenáctka klubu z přístavního města začala soustředit spíše na bránění, což se jí v podstatě vyplatilo, neboť se prozatím udržuje nad barážovou pozicí. Tu po neúplném čtyřiadvacátém kole okupuje Paderborn, ovšem ten má ještě duel s Bayerem Leverkusen k dobru. Naopak Borussia Dortmund zůstává desátá.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1: 0:2

Tip 2: 1:3

Proste dame to!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Murtago

Drobny, Jiracek, Mkhitaryan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele