24. kolo
02.03.2013 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Werder Brémy - FC Augsburg 0:1

Brémy překvapivě padly doma s Augsburgem a začínají tak zabředávat do záchranářských starostí; bavorský celek se naopak šplhá směrem ze sestupové zóny a pojistil si šestnácté místo, které znamená baráž.

Autorem jediné branky zápasu je Tobias Werner, který se prosadil po půlhodině hry. V Brémách si mohou stěžovat na nepřízeň Štěstěny - domácí hráči hned dvakrát trefili brankovou konstrukci..

Augsburg touto tvrdě vybojovanou výhrou potvrzuje skvělou jarní formu a je jedním z nejlepších týmů země v roce 2013; od opětovného rozehrání po zimní pauze nasbíral už 12 bodů, což jej staví na třetí místo za dvojici Bayern, Dortmund. Werder oproti tomu prohrál už potřetí za sebou a evropský sen pomalu, ale jistě mizí..

Domácí přitom nehráli špatně a po 18 minutách se málem prosadil Marko Arnautović, jehož sólovou akci zakončenou levonohou střelou vyřešil gólman Mohamed Amsif. O deset minut později už se měnilo skóre na druhé straně - André Hahn se zprava dostal do vápna, všiml si volného Wernera a nacentroval mu ke gólové hlavičce z 11 metrů - 0:1.

Werder zareagoval Petersenovou neúspěšnou střelou, ale byl to Augsburg, kdo měl další vynikající šanci po hodině hry; jejím autorem byl Hahn a hrdinou okamžiku fantasticky zakročující brankář Sebastian Mielitz. V 68. minutě zase našel Kevin de Bruyne Aarona Hunta, který z malého vápna pálil do břevna.

Poslední šanci udělat něco s výsledkem dostal nadvakrát domácí obránce Sokratis - nejprve však v 83. minutě narazil na výtečného Amsifa, a poté ho o čtyři minuty později zastavila pro změnu pravá tyč hostující branky.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele