31. kolo
27.04.2013 15:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Hoffenheim udolal der Club a zvyšuje tak drama na chvostu

Bavorský tým ani potřetí za sebou nepoznal bodovou radost, přičemž tentokráte si nesmírně důležitou výhru zapsalo TSG, které se tímto dostává na dostřel dvojice Augsburg a Düsseldorf, jež mají k dobru pouze tři body.

Koncernový tým nastoupil s velkou chutí a jasně diktoval hru. Záhy vyzkoušel Schäferovu pozornost Johnson a ve třetí minutě pálil jen těsně vedle vymezeného prostoru Roberto Firmino! Improvizace se složením obranné čtveřice se Frankům nepodařila (nemohl nastoupit Klose ani Nilsson) a nejlépe to asi dokumentovala spolupráce Johnsona s Robertem Firminem, načež celou akci zakončil Weis - 1:0.

Další krutý direkt na sebe nenechal dlouho čekat. Konkrétně se psala devatenáctá minuta, když Volland nacentroval do pokutového území, Balitsch neodstavil Salihoviče a bosenský reprezentant zvýšil na 2:0. Zbytek prvního dějství se odehrával pod taktovkou TSG, které si pohodlně hlídalo dvoubrankový náskok a dokonce ho prostřednictvím Johnsona s Robertem Firminem mohlo i navýšit.

Po změně stran mělo být na programu rychlé rozhodnutí. Salihovičův gól z volného přímého kopu však nebyl uznán pro faul ze strany Vollanda, zatímco druhý jmenovaný hlavičkoval nepřesně a radost Weise pro změnu zastavil skvělý reflex Schäfera! Krátce nato ale překvapivě udeřilo na opačné straně: debutujícího Niklase Starka ve vymezeném prostoru zastavil domácí strážce branky jen za cenu faulu a sudí Schmidt nařídil pokutový kop! Ostřílený rutinér Simons nezaváhal a snížil na 2:1. Na vyrovnání už to však ze strany "der Clubu" nebylo, když největší šance spálili Polter a Kanazaki.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele