22. kolo
17.02.2013 15:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Norimberk - Hannover 96 2:2

Fotbalisté Hannoveru se ani nyní nedokázali přiblížit čelu tabulky, a i když to dlouho vypadalo, že by mohli získat všechny body, tak vezou z půdy Norimberku pouze bod po remíze 2:2. Hosté tak mají na kontě třicet bodů, i tak ale poskočili na osmé místo, ovšem ve vyrovnané soutěži bude boj o poháry velmi těžký. Norimberk má sice pouze o čtyři body méně, avšak nachází se na třinácté příčce. I tak se ale o sestup zatím bát nemusí.

Hannover v průběhu utkání hned dvakrát vedl, ale nakonec o výhru přišel ve druhé nastavené minutě. Hosté nebyli příliš spokojeni s výkony rozhodčích, trenér Slomka byl totiž za protesty v polovině druhého poločasu vykázán na tribunu. Utkání bylo velmi bohaté na vyložené šance a diváci se v žádném případě nenudili. Nicméně v první dvacetiminutovce se nic výrazného neudálo a teprve poté přišly první příležitosti.

Po výborné přihrávce Simonse se dostal k míči domácí Kiyotake a po průniku přes dva obránce poslal svůj lob jen těsně vedle pravé tyče. Ihned na to mohl skórovat český útočník Tomáš Pekhart, avšak po centru Pinoly hlavičkoval zblízka těsně vedle. Postupem času ale přebírali taktovku hosté a v závěrečné desetiminutovce měli šance oni. Djourou sice ještě nepřekonal zblízka brankáře Schäfera, ovšem necelých pět minut před přestávkou se prosadil Szabolcs Huszti.

Ten po krásné kolmici rychle naběhl do vápna a přesnou střelou otevřel skóre zápasu. Nicméně ihned po změně stran dokázali domácí srovnat. V 53. minutě po centru Kiyotakeho nejvýše vyskočil Timm Klose a hlavou zamířil přesně na zadní tyč. V 65. minutě neudržel nervy na uzdě Slomka a musel z lavičky, jeho svěřenci se však o tři minuty později dostali znovu do vedení.

Po dobrém průniku Abdellaueho a jeho přihrávce do vápna dokázal rychle vypálit asi z pěti metrů Didier Ya Konan - 1:2. Ihned na to mohl zvýšit Diouf, jenže po přihrávce Pinta předvedl skvělý zákrok brankář Schäfer. Pinto to pět minut před koncem zkusil z hranice pokutového území, ale mířil opět těsně vedle. Domácí ožili v úplném závěru, kde nejprve v 90. minutě vyrazil Zieler nad břevno ránu Kiyotakeho, o dvě minuty později už však nestačil na pokus Sebastiana Poltera. Ten po centru Chandlera a zaváhání Schulze s přehledem skóroval - 2:2.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hannover musi vonku zabrať tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

ty urcite nefandis Hannoveru vid? jestli souboj s Anzhi mel byt 1:1, tak tady to bude 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ked im fandim tak musim veriť že vyhraju ...to je ako ty s Liverpoolom

Reagovat
smazaný uživatel

no malem se jim ta vyhra povedla

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele