10. kolo
25.10.2009 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - VfL Wolfsburg 0:0

Po osmi ligových prohrách za sebou konečně bodovala Hertha, která doma získala remízu 0:0 proti mistrovskému Wolfsburgu. Utkání příliš krásy nenabídlo, ve velice bojovném duelu měli k vítězné brance blízko oba týmy zhruba stejně, a proto se rozešly smírně po zásluze.

Domácí tým začal aktivně a hned v první minutě měl šanci, když po Ramosově nahrávce pálil z voleje nad Kačar, po několika minutách ale převzal oteže utkání do svých rukou Wolfsburg a ve 13. minutě dokonce dostal míč za záda navrátivšího se Drobného, Martins ale zakončoval z ofsajdového postavení.

Přesně o deset minut poté vysunul Misimović kolmicí Dejagaha, ten ale levačkou mířil vedle. Berlíňané předvedli během první půli nesčetně pokusů z uctivé vzdálenosti, ze které se ale týmu, jemuž se aktuálně moc nedaří, skutečně zřídkakdy podaří skórovat. Opravdové nebezpečí pro hostující branku tak znamenala až 38. minuta, v níž se po levé straně prohnal Raffael, jeho střelu z úhlu ale vykopl Benaglio.

Po změně stran zase na chvíli tahali pilku Vlci, kteří si svou vůbec největší šanci zápasu vypracovali v 54. minutě. Kolem pokutového území potáhl míč Dejagah a nahrál ho doprava Džekovi, jenž vypálil na přední tyč, kde ale úřadoval pozorný Drobný se svým pohotovým zákrokem. Bosenský útočník VfL pak nebezpečně pálil z voleje po hodině hry, tentokrát ale Drobný zasahovat nemusel, jelikož střela šla vedle.

Na druhé straně byl do brejku vyslán Kačar, jenže namísto přihrávky volnému Ramosovi zkusil vystřelit a s jeho pokusem neměl Benaglio takřka žádné potíže. Ve finální fázi utkání více drželi míč na kopačkách hosté, jenže se jim ve finální fázi vůbec nevedlo, naopak domácí tým se do blízkosti branky dostával celkem často. Největší šanci měla Hertha v 86. minutě, kdy si na Raffaelovu standardku naběhl Ramos, který ovšem trefil jen levou tyč, a další šance už zápas nenabídl.

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (1)

Přidat komentář
Arne

Zaplaťpánbůh za ten bod, i když se dnes dalo vyhrát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele