16. kolo
08.12.2007 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

VfL Bochum - Karlsruher SC 2:2

Zápas přinesl pěknou přestřelku, po které byly oba dva týmy s bodem spokojené. Na straně domácích se dvakrát mezi střelce zapsal slovenský reprezentant Stanislav Šesták. Za hosty se trefili Tamas Hajnal a Sebastian Freis.

Prvních patnáct minut týmy moc nepředvedly a první gól padl vlastně z první větší šance utkání. Běžela osmnáctá minuta, když si na dlouhý balon Mieciela naběhl Šesták a elegantně ho poslal za Kornetzkeho záda, 1:0. Jenže v rámci euforie přestali domácí hrát a nováček z Karlsruhe toho urychleně využil. Pokus Alexandera Iashviliho brankář VfL Rene Renno ještě vyrazil, jenže balon dopadl přesně k nohám Tamase Hajnala a ten se nemýlil, 1:1. Oba soupeři se pak spíše soustředili na obranu a další šance první poločas nepřinesl.

Ten druhý začal jako první končil. Domácí se plně nesoustředili a KSC šlo poprvé do vedení. Sebastian Freis se dostal osamocený do souboje jeden na jednoho s domácím golmanem Rennoem, a když domácí brankář prováhal šanci zmocnit se míče, pohotově skoroval, 1:2. Vedení hostů však mělo jepičí život. Stanislav Šesták si naběhl na rohový kop Joela Epalleho a podruhé poslal míč přes Kornetzkého do sitě, 2:2. A to nemuselo být od bývalého hráče Žiliny vše. Tentokráte se dostal do šance na kraji šestnáctky, kde míč poslal jen těsně nad branku KSC.

Díky remíze zůstanou domácí ve středu tabulky. Hosté spadli na prozatímní šestou příčku.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele