7. kolo
26.09.2007 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - VfL Bochum 1:0

Stuttgart si musel napravit reputaci. Po ostudném víkendovém utkání na Werderu Brémy (1:4) hostil doma obhájce titulu tým z Bochumi. Nijak zvlášť nepřesvědčil, ale tři body nakonec získal.

Hostujícího brankáře Jana Laštůvku čekal nelehký úkol. Postavil se totiž proti útočné dvojici Cacau - Gomez a to vždy znamená hromadu práce. V prvním poločase se ale tito dva nedostali tolik do šancí, jak si to přál celý Stuttgart. Naopak více práce měl v prvním dějství domácí Schäfer. Předchůdce Jaromíra Blažka v Norimberku musel dvakrát těžce likvidovat pokusy Miciela. Jenže podal skvělý výkon a i proto šli hráči do kabin za stavu 0:0.

Do druhého poločasu nastoupil jiný Stuttgart. Vytvářel si šance, ale zápas se stal spíše vyrovnaným. Domácím přinesl radost pokus Hilberta z padesáté minuty. Cacau se před vápnem dostal k balonu, poslal jej napříč vápnem až k Hilbertovi a ten z úhlu dal jediný gól utkání. Hra se po té znovu proměnila ve vyrovnanou bitvu, jenže další gól nepadl, a tak si domácí aspoň částečně napravili chuť a porazili Bochum 1:0.

Díky těsnému vítězství poskočil VfB na deváté místo a konečně se začíná podobat tomu loňskému týmu Stuttgartu.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele