21. kolo
23.02.2008 15:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Karlsruher SC 3:1

Mario Gomez svými góly táhne Stuttgart vzhůru tabulkou. Tentokrát se k německému reprezentantovi přidali Hilbert s Cacauem a pro VfB to znamenalo výhru 3:1 v derby nad Karlsruhe. Čestný úspěch hostí zařídil Hajnal.

V útoku se trochu překvapivě objevil místo Cacaua Marica a hned odehrál důležitou roli při úvodní brance, která padla už v 5. minutě. Hitzlsperger poslal dlouhý pas na rumunského reprezentanta, toho sice ještě dokázal ubránit Eggimann, míč ale přistál u nohou Gomeze a 22letý sniper střelou z 20 metrů vymetl růžek branky – 1:0.

Po úvodní brance se hra sklidnila, šestnáctky obou týmů byly jako uzamčené a tak se střílelo hlavně z dálky, což ale gólový úspěch nepřineslo. Až přišla 26. minuta. Pardo poslal míč z přímého kopu do pokutového území, kde ho Meira hlavou přistrčil Robertu Hilbertovi a ten se z blízkosti nemýlil – 2:0. Třetí gól mohli před přestávkou přidat opět domácí, ale Bastürkova zakroucená střela prolétla kolem levé tyče z té špatné strany.

Po přestávce se hosté snažili s výsledkem něco udělat, proti dobře organizované obraně Stuttgartu ale nemohli dlouho nic vymyslet. To se povedlo až v 81. minutě. Pardo ztratil míč, Kapllani ho okamžitě poslal ke kopačkám rozběhnutého Tamase Hajnala, který bez potíží zblízka překonal Ulreicha a zadělal na drama – 2:1. Šanci na vyrovnání si už Karlsruhe nevypracovalo, navíc v 88. minutě přidali domácí třetí branku. Ve spolupráci střídajících hráčů nahrál da Silva Cacauovi a ten, ač tísněný Carnellem, poslal míč neomylně mezi nohama Markuse Millera do sítě – 3:1.

Stuttgart se díky třem bodům posunul z desátého na osmé místo, Karlsruhe i přes porážku zůstává na šesté pozici.

Autor: Petr Vaněček / vfb-stuttgart.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
irik

svine stuttgardsky

Reagovat
smazaný uživatel

Komplex ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele