11. kolo
27.10.2007 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen 1:0

Veh nemohl v tomto zápase počítat se záložníkem Pardem a obráncem Meirou, ovšem jejich náhradníci je zastoupili na výbornou. Úvodních patnáct minut bylo plně v režii Leverkusenu. Vůbec největší šanci měl na kopačkách Sergej Barbarez, jenže svou příležitost trestuhodně zahodil. Stuttgart však za chvíli odpověděl stejnou mincí. Blízko gólu byl Basturk, ale Rene Adlera z velkého úhlu neprostřelil.

Také po přestávce se lépe uvedli hosté. V 62. minutě nastřelil Kiessling boční sít. Ovšem tlak Stuttgartu vyvrcholil v závěrečné dvacetiminutovce. Thomas Hitzlsperger našel krásným pasem Maria Gomeze, jehož střelu ještě Adler vychytat dokázal, jenže míč se odrazil k obránci Beckovi, který dorážkou z bezprostřední blízkostí propálil vše, co mu stálo v cestě. Poslední gólovou šanci však měl opět Bayer. Friedrichovu hlavičku ale se štěstím vyrazil domácí brankář Schafer.

Stuttgart tak díky výhře poskočil o další dvě místa dopředu, tedy na 12. místo, které okupuje se ziskem 13 bodů. Leverkusen se nyní nachází s patnácti body na pozici desáté.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

stuttqart-Bayer Leverkusen 1-2

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele