15. kolo
01.12.2007 15:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Hertha BSC - Bayer Leverkusen 0:3

Hosté potvrdili roli mírného favorita a z Olympijského stadionu v Berlíně si odvážejí zasloužené tři body. Vysoké vítězství zařídili Ramelow, Barbarez a Barnetta.

Už pátá minuta napověděla, že hosté mají v součastnosti větší formu než domácí. Obranou skvěle prošel Kiesling a svůj pokus z úrovně šestnácky poslal jen těsně vedle pravé tyče Drobného branky. Český brankář se musel vytáhnout o osm minut později. To si na Rolfesovu přihrávku naběhl Barbarez a z osmi metrů vyslal na bránu nebezpečnou bombu. Tu však skvělým zákrokem Drobný vyrazil nad břevno. A o deset minut později přišel další jeho skvělý zásah do hry. Tentokrát Rolfes pokoušel štěstí sám a jeho dalekonosná střela se zastavila až o rukavice domácího golmana. Po půlhodině hry však Drobný poprvé inkasoval. Barnettův centr z přímého kopu si zpracoval Ramelow a ten z patnácti metrů vyslance české brankářské školy překonal. Ten samý hráč ještě domácí vystrašil pět minut před přestávkou, kdy jeho bomba branku jen těsně přelétla.

Ve druhém poločase pokračovali hosté v nátlakové hře a znovu se dočkali kýženého ovoce. Barbarez vyslal na smeč Barnettu a ten se z blízkosti branky nemýlil - 0:2. Švýcarský reprezentant mohl výsledek korunovat o pár minut později, jenže tentokráte byl úspěšnější Drobný a jeho střelu zpoza vápna zlikvidoval. Hertha svou šanci vytasila až deset minut před koncem. Andre Lima však hlavičkoval po centru Sofiana Chaheda těsně nad. Trápení domácích ukončil v poslední minutě utkání Sergej Barbarez. Ten se z patnácti metrů napřáhl k nechytatelné bombě a dal tak už svůj čtvrtý gól za poslední tři utkání.

Bayer Leverkusen si na Herthě doslova pochutnal a potvrdil svůj boj o místo v elitě.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tento zápas jsem měl možnost sledovat na vlastní oči a můžu říct, že i když Hertha prohrála o tři branky a to zaslouženě, tak přesto to byl pěkný zápas se skvělou atmosférou, který sledovalo přes 40 500 diváků. Pokud by někdo chtěl zaslat nějaké foto z tohohle zápasu, tak ať se ozve na e-mail: info@reality-ov.cz.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele