16. kolo
08.12.2007 15:30 CET
4 : 3
(3:2)

Reportáž

Hannover 96 - Werder Brémy 4:3

Hannover 96 zvítězil doma proti Brémám po 35 letech. 49.000 diváků ve vyprodané AWD Aréně vidělo strhující zápas plný gólů, emocí a v neposlední řadě i červenou kartu na konci zápasu.

Po deseti minutách hry přivedl Markus Rosenberg hosty do vedení. Po výborné přihrávce nenechal brankáři Enkemu žádnou šanci. Hráč německého národního mužstva Mike Hanke docílil po 121 sekundách vyrovnání, když mu nahrál Michael Tarnat. Ve dvacáté minutě se nalepila na kopačky brémského Franka Baumanna smůla. Místo, aby odvrátil hrozbu gólu, sám dopravil míč do vlastní brány. Za minutu na to se opět Hanke postaral o dvoubrankové vedení Hannoveru. Na Brémách byl nepříznivý stav znát. Ale netrvalo dlouho a hráči se opět našli. Po faulu na autora prvního gólu Rosenberga byla nařízena penalta. Diego bezpečně proměnil. Sudí ale penaltu nechal opakovat. Diego zachoval klidné nervy a poslal míč do opačného rohu brány.

Po přestávce poslal trenér Schaaf do hry dalšího útočníka a devět minut na to se povedlo Resenbergovi vyrovnat na 3:3. Hosté se snažili úporně o vedoucí gól. To jim ovšem překazil opět Hanke, který dostal super přihrávku od Štajnera a zvýšil na 4:3. Český útočník byl pár minut na to uvolněn a nádherným sólem si to utíkal směrem na bránu Brém, jenže se nešťastně trefil do míče a střela šla vedle brány. V nastavení si ještě brémský útočník Almeida vysloužil červenou kartu za zbytečný zákrok na Szabolcse Husztiho.

Autor: Jitka Ludvíková / bundesliga.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hannover alte liebe doufám že už konečně budou poháry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele