30. kolo
23.04.2005 15:30 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Hertha BSC - Schalke 04 4:1

Olympijský stadion by se klidně mohl přejmenovat na Národní divadlo, protože když hraje soubor Hertha a v hlavních rolích Bastürk, Marcelinho a Rafael, je se vskutku na co dívat. Schalke mělo přetěžký úkol. Napravit porážku na domácím hřišti v minulém kole teď, proti Hertě. Hned od úvodních minut bylo vidět, že je to "mission impossible" . Hned v 5. minutě si narazil Bastürk s Marcelinhem a šťastně zavěsil. Pak sice srovnal dánský reprezentant Sand, ale kolotoč před hostující brankou neustával. Vyloučen byl navíc Christian Poulsen za potyčku s Niko Kovačem. Vítěznou branku dal Marcelinho z penalty za ruku ve vápně. Pak se Brazilec trefil ještě jednou, kdy završil krásnou kombinaci s Bastürkem a Rafaelem. Poslední dva jmenovaní vystřihli ještě fotbalovou báseň v podobě třetí branky. Bastürk na místě přehodil dva dotírající protihráče, míč převzal Rafael, který v přehazované pokračoval a přeloboval vybíhajícího brankáře Rosta. Hertha se tímto vítězstvím přiblížila svému soupeři na tři body. Druhé místo tedy ještě rozhodně nemá svého majitele, protože své si ještě řeknou Stuttgart a Brémy s Hamburkem.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele