Stamford Bridge Články


Londýn, Anglie

Další články

Chelsea má povolení od starosty stavět nový stadion

Chelsea obdržela od londýnského starosty definitivní povolení k výstavbě nového stadionu. Na místě současného Stamford Bridge s kapacitou 41.600 míst otevřeného v roce 1877 vyroste moderní aréna pro 60.000 diváků. Stát bude půl miliardy liber (15,6 miliardy korun) a měla by být uvedena do provozu před sezonou 2021/22.

Lampard je vděčný, že se konečně rozloučil s fanoušky Chelsea

Manchester City včera remizoval na hřišti Chelsea 1:1. Pro záložníka hostí Franka Lamparda měl však zápas zcela speciální náboj, vrátil se totiž na stadion, kde strávil většinu své úspěšné kariéry a odkud v létě odešel za ne zcela ideálních podmínek. Proto byl vděčný, že se s fanoušky Chelsea mohl konečně rozloučit...

Abramovič chce pro nový stadion Chelsea koupit slavnou elektrárnu

Majitel londýnské Chelsea Roman Abramovič hodlá pro nový stadion svého týmu zakoupit pozemek s proslulou tepelnou elektrárnou Battersea. Podle včerejšího prohlášení klubu, za který chytá český reprezentační brankář Petr Čech, by tam měl vyrůst stadion pro 60 000 diváků...

Chelsea myslí na nový stadion

Chelsea nabídla skupině fanoušků, že za deset milionů liber odkoupí zpět části stadionu Stamford Bridge, které jim prodala v 90. letech minulého století. Podle agentury AP jde o první krok k vybudování nového stadionu místo současného stánku, jenž svou kapacitou necelých 42 tisíc míst zaostává za konkurencí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele