Stadión v Městských sadech Články


Opava, Česko

Další články

Opava se v pohárovém utkání s Jihlavou vrátí na domácí stadion

Opavští hráči se po rekonstrukci hrací plochy vracejí na domácí stadion v Městských sadech. Nováček nejvyšší soutěže zrenovovaný trávník pokřtí v pátečním utkání domácího poháru proti druholigové Jihlavě.

Opava znovu hledá firmu, která položí vyhřívaný trávník

Opavský magistrát znovu hledá firmu, která položí na stadionu vyhřívaný trávník. Do prvního kola výběrového řízení se totiž nikdo nepřihlásil. ČTK to řekla mluvčí města Lada Dobrovolná. Vyhřívaný trávník je podmínkou fotbalové asociace pro účast klubu v první lize. Až do konce října bude klub, který letos postoupil do nejvyšší soutěže, hrát domácí zápasy v Brně.

Opava zřejmě začne ligu v Brně, chybí jen souhlas zastupitelů

Hráči Opavy s největší pravděpodobností začnou hrát první ligu v Brně, neboť jejich stadion nesplňuje licenční kritéria. Rozhodnutí o pronájmu už schválili brněnští radní a dnes odeslali dopis primátorovi Opavy. Smlouva je podepsána, v úterý ještě musejí dát k pronájmu definitivní souhlas na svém jednání zastupitelé Brna. ČTK o tom informoval náměstek brněnského primátora Petr Hladík.

Opava se po postupu může vrhnout na rekonstrukci stadionu

Opavský fotbal se po třinácti letech vrací do české nejvyšší soutěže. Svěřenci trenéra Romana Skuhravého dlouhé čekání na návrat mezi elitu definitivně ukončili tři kola před koncem sezony, kdy je jasné, že už nemohou skončit hůře než druzí. Mohou tak definitivně zahájit kroky vedoucí k tomu, aby splnili všechny povinnosti spojené s hraním v první lize.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele