Městský fotbalový stadión Články


Uherské Hradiště, Česko

Další články

Slovácko bude hostit start Ligy národů mezi Českem a Ukrajinou

Úvodní zápas Ligy národů mezi Českem a Ukrajinou se odehraje 6. září od 20:45 v Uherském Hradišti na stadionu Slovácka. Dnes o tom informovala Fotbalová asociace ČR. Národní tým se tak na Slovácko vrací po devíti letech. Druhý domácí duel skupiny B1 se Slovenskem bude 19. listopadu hostit jeden z pražských stadionů Sparty či Slavie.

V Uherském Hradišti slavnostně otevřeli zrekonstruovaný stadion

Necelých sedm hodin před prvním utkáním mistrovstvím Evropy do 21 let v Uherském Hradišti byl slavnostně otevřen zrekonstruovaný Městský stadion. Přestavba stála 140 milionů korun a domovský stánek prvoligového Slovácka prošel výraznou proměnou.

Na stadionu v Uherském Hradišti začala pokládka nového trávníku

Na stadionu v Uherském Hradišti dnes začala dvoudenní pokládka nového trávníku v rámci rekonstrukce před červnovým mistrovstvím Evropy hráčů do 21 let. Už příští sobotu čeká novou plochu první zatěžkávací zkouška při ligovém utkání domácího Slovácka s Libercem.

Na stadionu Slovácka začala výměna trávníku kvůli ME do 21 let

Na stadionu v Uherském Hradišti je v plném proudu výměna travnaté plochy. Rekonstrukce potrvá jen měsíc, aby se v červnu mohla na stadionu odehrát tři utkání mistrovství Evropy hráčů do 21 let.

Slovácko v průběhu ligy vymění před ME jednadvacítek trávník

Trávník na stadionu Slovácka projde před mistrovstvím Evropy fotbalistů do 21 let v průběhu jarní části první ligy kompletní rekonstrukcí. Od 20. března se během měsíce vymění i s podložím celá hrací plocha, která po více než desetiletém provozu patří k nejhorším na ligové scéně.

Přípravy ME jednadvacítek probíhají na Moravě podle plánu

Organizační výbor mistrovství Evropy do 21 let má za sebou první letošní cestu po pořadatelských městech. V Olomouci a Uherském Hradišti kontrolovali funkcionáři především probíhající rekonstrukce, které mají místní stadiony připravit na největší fotbalovou akci pořádanou na českém území.

Na stadionu Slovácka začala rekonstrukce před ME

Na stadionu v Uherském Hradišti dnes začala úvodní etapa rekonstrukce před červnovým mistrovstvím Evropy hráčů do 21 let. Práce na změnách v celkové hodnotě 139 milionů korun budou trvat osm měsíců. Po úpravách bude stadion s kapacitou 8000 diváků odpovídat všem současným požadavkům UEFA na mezinárodní akce.

Stadion v Uherském Hradišti čeká před ME do 21 let rekonstrukce

Stadion v Uherském Hradišti projde před mistrovstvím Evropy hráčů do 21 let v roce 2015 rekonstrukcí. Rozsah prací bude záležet na získané finanční částce. Momentálně se připravují projekty a na navrhovaných úpravách spolupracuje prvoligový klub Slovácko, který Městský stadion využívá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele