Atatürk Olimpiyat Články


Istanbul, Turecko

Další články

Finále Ligy mistrů třikrát v posledních letech přesouvalo dějiště, změna hrozí i letos

Finále Ligy mistrů by znovu na poslední chvíli mohlo změnit své dějiště. Důvodem jsou rostoucí obavy o bezpečnost v tureckém hlavním městě po blížících se prezidentských volbách. Závěrečný zápas nejprestižnější evropské klubové soutěže přitom měnil na poslední chvíli dějiště v posledních letech už třikrát.

Istanbul bude v roce 2023 místo Mnichova hostit finále Ligy mistrů

Istanbul bude v roce 2023 místo Mnichova hostit finále Ligy mistrů. Bavorská metropole přijde na řadu o dva roky později. Rozhodl o tom dnes výkonný výbor Unie evropských fotbalových asociací (UEFA). Turecká metropole přišla o pořadatelství vrcholu elitní soutěže kvůli pandemii koronaviru dvakrát za sebou.

Liga mistrů by podle médií nemusela vyvrcholit v Istanbulu

Dnes měla vyvrcholit v Istanbulu Liga mistrů, ale kvůli pandemii koronaviru je zatím nejasné, jakým způsobem a kdy bude soutěž dohrána. Podle médií není jisté ani to, že se o vítězi rozhodne v největším tureckém městě. UEFA zvažuje stále všechny možné varianty, včetně změny finálového dějiště, uvedla agentura AFP. Také list New York Times napsal, že rozhodující duel se zřejmě neodehraje v Turecku, Atatürkův stadion má místo toho hostit některé budoucí finále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele