26. kolo
30.05.2015 18:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak snad si Dnipro spraví náladu po té porážce ve finále EL .... 0:2

Reagovat
paver

1:1

Reagovat
HullCity

Dnipro musí hrát na vítězství,protože existuje šance na 2.místo...pravda zapomenout na prohrané finále EL a soustředit se na Užhorod bude těžké,ale o to víc by je mrzelo,kdyby Šachtar prohrál a oni nevyhráli...0:1.

Reagovat
HullCity

Šachtar tedy ztratil,ale i při výhře Dnipra by to nic neznamenalo...nakonec smutný konec pro hosty.Poraženi ve finále EL a poraženi v lize v boji o předkolo LM...ale prohráli si to sami a to hlavně v zápase proti Zorji,kdy doma měli vyhrávat.Uvidíme v létě,kdo jim zůstane,kdo odejde a koho koupí,ale věřím,že se jim nestane to,co Odese a Metalistu.Užhorod to samé,co jsem psal u Zaporoží sezona se jim povedla a hlavně nedělali ostudu jako v minulých letech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele