22. kolo
10.03.2012 16:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

BOJ O EL!!!Vorskla tím vítězstvím nad Kryvbasem vykřesala naději na boj o EL,ale bude to mít ještě hodně těžké.A právě teď to má nejtěžší,protože jí čeká Ramosův Dněpr,který šokoval když remizoval venku proti Šachtaru!Nepíše se mi to dobře,ale čekám jednoznačný zápas v podání Dněpru.

Reagovat
paver

Zajímavý duel. Přál bych Vorskle alespoň ten bod, ale proti Dněpru to bude velice těžké. Hned v prvním zápase Dněpr ukázal, že patří mezi ligovou elitu a obral doma hrající Šachťar o 2 body. Vorskla ještě stále bojuje o poháry, ale od 4. do 9. místa je to neskutčně vyrovnané. Vorskle bych poháry přál a proto tipnu remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád jsem se spletl!!!Vorskla přeci jen ukazuje,že na poháry má!!!Jen si to hlavně nepokažte zbytečnými remízami,jak se vám to málem povedlo v minulé sezoně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele