základní část, 23. kolo
14.01.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aberdeen FC - Kilmarnock FC 0:0

Bezbrankovou remízu viděli diváci v Aberdeenu, kam zavítal Kilmarnock. Šance přitom byly k vidění na obou stranách, po hodině hry například zachránilo Aberdeen břevno.

První šanci si po devíti minutách hry vypracoval domácí Clark, jeho střelu však brankář Bell dokázal zneškodnit. Podobná situace byla k vidění i na druhé straně, z pětadvaceti metrů pálil Hay a zasahovat musel golman Brown. Dons ale byli o něco lepším týmem, do další gólovky se dral Fyvie, obrana Kilmarnocku ho zneutralizovala, nicméně akce pokračovala a po koncovce Arnasona zahrávali domácí pouze rohový kop. Diváci se v prvním poločase, a jak se nakonec ukázalo i ve druhém, branky nedočkali.

Aberdeen přitom začal i druhý poločas lépe. Reynolds se dokázal prosmýknout mezi dvěma obránci, jenže k dokonalosti mu chyběla přesnost, nedokázal totiž trefit branku. Také před brankou rudých bylo živo, poněkud nejistý zákrok předvedl Brown po střele Racchiho, situaci však ustál a i jeho zásluhou bylo skóre neustále vyrovnané. V 66. minutě přišla vůbec největší šance Kilmarnocku, Racchiho pokus totiž skončil na břevně. Hosté pokračovali v ofenzívě, v 72. minutě neuspěl Gros a na druhé straně velice nebezpečně hlavičkoval z rohového kopu mimo McArdle.

Závěr utkání byl pochopitelně velmi otevřený a také velmi dramatický, neboť i v této fázi zápasu se rodily šance, hned dvojitou měl Aberdeen, ale Cameron Bell za svá záda nic nepropustil. Zápas se nakonec nepodařilo rozhodnout ani jedné straně, Aberdeen i Kilmarnock si připisují po bodu za remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele