základní část, 13. kolo
14.11.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Celtic FC 0:1

Zápas mezi St. Mirrenem a Celticem byl vcelku zajímavou podívanou a domácí nebyli daleko od překvapení, favorizovaný Celtic však nakonec svůj úkol splnil a díky gólu Garyho Hoopera z nastavení se dál drží jeden bod za vedoucími Rangers.

V první půlhodině byly větší šance k vidění jen zřídka, Celticu se dlouho nedařilo prolomit obrannou hráz Saints, kteří naopak hrozili z protiútoků. Po centru Maloneyho se k první střele dostal Stokes, ale míč mířil pouze nad bránu. O chvíli později Potter poslal k zemi Maloneyho, rozhodčí byl ale blízko a Potterovi udělil pouze žlutou kartu. Druhá půle už byla zajímavější, ke slovu se totiž dostali i domácí a Higdon z dálky nastřelil brankovou konstrukci.

Tahle příležitost probudila k větší aktivitě i Celtic, Murphy našel Hoopera, jeho hlavičku však Samson lehce chytil. Do zajímavější příležitosti se dostal Maloney, jeho pokus však skončil mimo bránu. St. Mirren byl také nebezpečný a Forster musel předvést působivý zákrok po střele Wardlawa.

Po dobré práci McGinna mířil pouze do boční sítě Murphy a dvacet minut před koncem zápasu si oba aktéři role vyměnili, po přihrávce Murphyho vyrazil McGinnovu střelu Samson. Hosté se přece jen nakonec dočkali, v 90. minutě se k míči dostal útočník Hooper a napodruhé překonal doposud bezchybného Samsona a Celticu zajistil důležité tři body.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele