základní část, 15. kolo
12.12.2009 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Rangers FC - St. Johnstone FC 3:0

Rangers si po sobotní výhře 3:0 nad nováčkem ze St. Johnstonu upevnili svoji pozici v přední části ligové tabulky. Vítězství vystřelil domácímu týmu Boyd, který se trefil hned dvakrát, jeden gól ve druhé půli přidal Novo.

Rangers vstoupili do zápasu nejlepším možným způsobem, hned z první akce totiž vstřelili branku. Pár sekund po výkopu utkání chyboval obránce Gartland, míč dostal Beasley a po jeho přihrávce přesně mířil Boyd. Rangers povzbuzení rychlým gólem mohli jít do dvougólového vedení, střelu Bougherry ale vyrazil Smith. Na druhé straně zahrozil Millar, gólman Alexander ale dokázal míč zneškodnit. Broadfoot mohl svůj návrat do hry oslavit gólově, hlavou po přihrávce Nova ovšem nemířil přesně.

Pokus Papace ještě do brány neprošel, o chvíli později ale Rangers přesto vedli o dva góly. Andersonovu zpětnou přihrávku vystihl Novo a řítil se sám na gólmana, jenž proti němu nedovoleně zasáhl. K následnému pokutovému kopu se postavil Boyd a svým dvanáctým gólem sezóny zvýšil na 2:0. Boyd si mohl dokonce připsat i hattrick, jeho další střelu ale fantasticky vystihl Smith a v další šanci mu byl odpískán ofsajd.

St. Johnstone po druhém gólu herně padl a Rangers měli velkou převahu, kterou v 51. minutě zúročil Novo. Beasley dostal míč, uviděl nabíhajícího Millera, jenž pálil na bránu a přestože byla jeho střela zablokována, Novo už míč dorazil za Smithovi záda. Šanci vrátit St. Johnstone do hry měl znovu hlavičkující Millar, Alexander ale brance zabránil. Novo byl kousek od druhé branky, mířil ale pouze do tyče a Beasleyho ránu lapil Smith.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele