základní část, 14. kolo
15.11.2008 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Rangers FC - St. Mirren FC 2:1

St. Mirren sice na Ibrox Parku neuspěl, domácí Rangers se ale v posledních minutách obávali o body. Favorité z Glasgowa si připsali výhru 2:1, díky gólům Boyda a Davise. Za St. Mirren snižoval Franco Miranda.

Rangers šli do vedení rychle, hned po pěti minutách hry vstřelil svůj desátý gól v sezóně kanonýr Kris Boyd. Všemu předcházela skvělá přihrávka Pedra Mendese, poté Miller sklepl míč Boydovi, který tvrdou ranou prostřelil Marka Howarda. Domácí navršovali tlak a o pár minut později jen těsně vedle brány hlavičkoval Mendes.

Už po deseti minutách zvýšil vedení Rangers Davis. Miller tak jako u předchozí branky přihrával a Davis se přesnou střelou do vzdálenějšího rohu Howardovy brány zapsal na listinu střelců. Další gólovou šanci měl po přihrávce Mendese Adam, nezachoval ale klid a mířil hodně vysoko. Chvíli poté znovu Mendes našel Boyda, jindy plodný střelec však tentokrát šanci neproměnil.

Ojedinělou šanci St. Mirrenu měl McGinn, gólman McGregor ale neměl s jeho pokusem potíže. Na druhé straně zahodil velkou šanci Miller, kterému se nepovedlo přesně zakončit a míč letěl mimo bránu. Rangers dál ovládali zápas a Howard musel zasahovat po střele Fergusona.

V 81. minutě hry už jen korigoval výsledek zápasu po přihrávce Darga Miranda. Dargo měl o pár minut později šanci skórovat z volného kopu, vyrovnat se mu však nepodařilo.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele