základní část, 24. kolo
31.01.2009 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - Dundee United 2:0

Rangers si ve vypjatém zápase proti Dundee United nakonec připsali vítězství, díky gólu teprve sedmnáctiletého Johna Flecka. Fleck se prosadil v 78. minutě z pokutového kopu a v nastavení ještě zvýšil na konečných 2:0 Lafferty.

Hosté už do utkání nastoupili bez Willo Flooda, který přestoupil do Celtiku, na hře to ale v prvních minutách nebylo ani poznat. Floodova náhrada David Robertson měl první větší šanci a Allan McGregor musel předvést skvělý zákrok. Z domácího týmu byl blízko brance Boyd, mířil ale těsně vedle.

Do šance se dostal také mladík Fleck, Zaluska však jeho střelu konečky prstů vyrazil na roh. Krátce před poločasem ze hry odstoupil zraněný Nacho Novo a Kenny Miller tak dostal šanci zazářit. Jako první ve druhé půli zahrozili hráči United, Feeneyho nebezpečná přihrávka ale nebyla v gól proměněna.

V utkání nevýrazný Kris Boyd byl v 74. minutě nahrazen Laffertym a severoirský reprezentant byl ihned blízko gólu. O chvíli později vítězný gól přišel. Fleck byl v pokutovém území faulován Kovačevičem a sám následnou penaltu proměnil. Zvýšit vedení na konečných 2:0 se ještě v závěru podařilo dalekonosnou ránou Laffertymu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele