základní část, 20. kolo
27.12.2008 16:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Motherwell FC - Inverness Caledonian 3:2

Motherwell konečně ukázal svoji sílu a 3:2 porazil Inverness. Hrdinou domácího týmu se stal Chris Porter, jenž vsítil hattrick a nejvíce se zasloužil o výhru Motherwellu.

Hráči Motherwellu před začátkem zápasu uctili památku zesnulého kapitána Phila O'Donnella, jenž zemřel 29. prosince minulého roku. Zápas se hrál na zmrzlém hřišti a hrozilo nebezpeční zranění. Motherwell měl před zápasem nůž na krku, další špatný výsledek by totiž tým uvrhl do ještě větší krize, než se momentálně nachází.

Už v 8. minutě však uklidnil domácí fanoušky Porter, poté co nádhernou hlavičkou překonal Essona. Ve 39. minutě tentýž hráč zvyšoval už na 2:0, když po centru Quinna dopravil míč do sítě. Ale Inverness se do hry vrátil těsně před koncem poločasu. Smith Smith neudržel míč a Tokely jeho chybu potrestal gólem.

Ve druhé půli se Inverness snažil o vyrovnání, naopak Porter si připsal třetí gól v zápase, tentokrát po centru Hammella. V 78. minutě roztáhli fanoušci domácích velký transparent pro Phila O'Donnella a poslali svému bývalému kapitánovi potlesk vestoje. Invernessu se povedlo snížit až v nastavení, gól Rooneyho už ale Motherwellu vítězství nevzal.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele