základní část, 21. kolo
04.01.2009 13:30 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - Rangers FC 0:3

Rangers nedopustili překvapení a ze hřiště posledního celku skotské soutěže, Invernessu, si odváží tři body za výhru 3:0. Do vedení dostal Rangers krátce po přestávce Mendes a v posledních deseti minutách hry si ještě na své střelecké konto připsal další dva zásahy Kris Boyd.

Od začátku se do hry postavil i Nacho Novo a španělský hráč jako první otestoval gólmana Essona, mířil však nad bránu. První střelu na bránu si připsali domácí, brankář McGregor ale Vigursovu hlavičku vyrazil. Domácí tým se překvapivě dostával do šancí a McGregor pořádně vystrašil fanoušky Rangers, když nedokázal udržet Cowieho tvrdou ránu.

Znovu zahrozil i Vigurs, mířil však jen do boční sítě. Ještě větší šanci měl na konci první půle Cowie, když obešel McGregora, mířil ale vedle. Nejvíce konec prvního poločasu uvítali rozladění fanoušci Rangers. Hosté se do druhé půle vrátili jako zcela jiný tým, těžko říci, zda to bylo proslovem kouče Smithe.

Ihned po startu druhého poločasu našel Davis patičkou Mendese, který přesnou střelou do vzdálenějšího horního rohu brány Invernessu zajistil svému týmu vedení 1:0. O pár minut později donutil vlastního gólmana k zákroku Tokely, když špatně zpracoval centr Mendese. Blízko brance byl Davis, ale jeho střela z voleje do brány nezamířila.

Vyrovnat mohl Barrowman, jeho pokus ale vyrazil McGregor. Posledních deset minut zápasu patřilo jen útočníkovi Rangers Boydovi. Nejprve poslal Boydovi přesnou přihrávku Davis a skotský kanonýr nízkou střelou pokořil Essona. V posledních minutách hry se blízko brány Invernessu dostal znovu k míči Boyd a zajistil Rangers výhru 3:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele