základní část, 30. kolo
21.03.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hibernian FC - Aberdeen FC 0:0

Hibernian mohl po zápase litovat několika neproměněných gólových šancí, které ho stály dva body. S Aberdeenem uhráli Hibs pouze bezbrankovou remízu a připsali si tak bod.

Domácí vstoupili do utkání dobře a vypracovali si několik příležitostí ke vstřelení branky, ani jednu však neproměnili. Riordan se dostal do útoku, pokusil se v pokutovém území najít spoluhráče, ale Nish ani Fletcher na míč nedosáhli. O minutu později dostal balón Nish, svoji šanci ale nevyužil.

Až poté Aberdeen ožil a ukázal, že má vysoké ambice. Po rohu Smithe se ke střele dostal Diamond, gólman Hibs však napodruhé míč lapil do rukavic. O dvě minuty později přihrál Foster Wrightovi, jehož hlavička ale letěla příliš vysoko nad bránu.

Po půlhodině hry se oba týmy stáhly více do defenzivy a moc šancí se neurodilo. Po rohu Smithe se dostal k hlavičce McDonald, míč šel ale mimo bránu. Dvě minuty před koncem první půle vstřelili sice hráči Hibs gól, rozhodčí ho však kvůli faulu Nishe na gólmana neuznal.

Nepříjemnou střelu vyslal Fletcher, Langfield ji ale s přehledem vyrazil. Tentýž hráč se dostával do šancí také ve druhé půli, postrádal však střeleckou formu z jiných zápasů. Příležitost měl i Rankin, Langfield však jeho střelu vyrazil nad bránu. Deset minut před koncem zápasu byl vyloučen Kerr z Aberdeenu, jenž si červenou kartu vysloužil za faul na Jonese. Poslední šanci ke vstřelení vítězného gólu měl Rankin, Langfield byl ale bezchybný a vychytal Aberdeenu bod.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele