základní část, 4. kolo
30.08.2008 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Dundee United - Kilmarnock FC 0:2

Kilmarnock ve skvěle rozjeté sezoně pokračoval i na Tannadice Parku, kde porazil po brankách Gavina Skeltona a Dannyho Invincibileho Dundee United 2:0.

Domácí tým začal zápas velmi aktivně a už ve druhé minutě se do zakončení dostal Garry Kenneth, z pětatřiceti metrů ale pálil nad bránu. United pokračovali v tlaku i nadále, když mimo bránu vystřelil Warren Feeney. Dundee na hřišti zcela dominovalo až do čtyřicáté minuty, kdy nečekaně udeřil hostující tým. Uzdravený David Fernandez našel centrem před bránou volného Gavina Skeltona, jenž se v koncovce nemýlil a otevřel skóre zápasu. Poté se okamžitě pokoušel odpovědět domácí Sandaza, jeho pokus ale gólem neskončil.

Domácí manažer Craig Levein poslal osm minut po přestávce na hrací plochu Conwaye místo Willa Flooda, aby oživil hru svého týmu. Byli to však hosté, kdo podruhé rozvlnili brankovou síť. Danny Invincibile v 59. minutě prostřelil po přihrávce Mehdiho Taouila z dvanácti metrů domácího brankáře. V průběhu druhého dějství poslal Levein na hrací plochu, ve snaze vybojovat alespoň bod, ještě Dalyho a Goodwillieho, toto střídaní však na výsledek utkání už nemělo vliv a Kilmarnock si za výhru 2:0 odvezl z Dundee cenné tři body.

Kilmarnock je v novém ročníku skotské Premier League stále neporažen a minimálně do neděle se usadil v čele tabulky.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele