základní část, 32. kolo
29.03.2008 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Gretna FC 2:0

St. Mirren zvítězil ve 32. kole skotské Premier League nad finančními problémy zmítanou Gretnou 2:0. O góly vítězů se postarali Craig Dargo a Billy Mehmet. Byl to souboj nejhorších týmů skotské ligy.

První šanci zápasu měli překvapivě hosté, když se v 11. minutě netrefil hlavou Nicky Deverdics. Poté o sobě dali vážněji vědět i domácí. Ve 21. minutě zahrával Andy Dorman volný přímý kop po faulu na Craiga Darga, ale jeho střela neskončila gólem. O šest minut později si Dorman zopakoval přímý kop, dostal se k němu odražený balon, kterým našel volného Hamiltona. Od něho se dostal míč k Dargovi a ten nedal brankáři šanci. St. Mirren vedl 1:0. Další šance měl hlavně aktivní Dargo, ale žádná už se do konce 1. poločasu neujala.

Hned na začátku 2. poločasu ve 47. minutě se měnilo skóre podruhé. Billy Mehmet zvýšil náskok St. Mirren střelou levačkou na 2:0. Další šanci domácích měl Hamilton, ale jeho hlavička šla mimo. Poté měli domácí ještě několik šancí, ale žádná už neskončila gólem. Zápas skončil porážkou Gretny, ale její hráči byli vyprovázení ze stadionu za bouřlivého potlesku ve stoje.

Autor: Aleš Cahlík / sports.setanta.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vypadá to, že budou mít hráči ST. Mirren usnadněnou situaci. Gretna je úplně dně (nejen v tabulce). Bude záležet s jakým týmem vůbec hosté nastoupí, když v týdnu propustili několik hráčů z prvního týmu. Takže 3 body pro St. Mirren jsou skoro jasné. Tip 3:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele