o udržení, 37. kolo
10.05.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Gretna FC 0:0

Bezbrankové představení viděli diváci za slunečného počasí na St. Mirren Parku, kde domácí tým hostil Gretnu.

Jako první ohrozili branku soupeře tak trochu překvapivě hosté, když se ve třetí minutě opřel do míče z hranice velkého vápna Brendan McGill. Brankář St. Mirrenu Mark Howard však jeho pokus vyrazil nad bránu. Na druhé straně zahrozil po centru Andyho Dormana útočník Billy Mehmet, pro gólmana Fleminga nebyla jeho střela žádný problém. Skóre neotevřel ani v polovině první půle domácí Franco Miranda. Poté, po přihrávce veterána Jima Hamiltona, naprosto selhal ve vyložené šanci opět Miranda, když z osmi metrů přestřelil bránu.

V úvodu druhé půle se před brankou Gretny objevil domácí Craig Dargo, kterého poslední dobou opustila střelecká forma. Bývalý kanonýr Invernessu zpracovával míč uvnitř vápna tak dlouho, až mu Fleming skočil pod nohy a balon ukryl pod své tělo, ze šance tak opět nic nebylo. Dargo se o pár minut později ocitl v prakticky totožné situaci jako předtím, brankář Gretny byl ale opět úspěšnější. A když se do ofsajdových pastí chytli na obou stranách postupně McGill a Stephen McGinn utkání skončilo bez branek.

St. Mirren tak odmítl dotáhnout se bodově na Inverness a zůstává stále desátý.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda, ale Gretna v poslední době hodně remizuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele