základní část, 20. kolo
29.12.2007 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Inverness Caledonian Thistle - Kilmarnock FC 3:1

Inverness opět navázal na vítěznou sérii, která byla minulé kolo přerušena. Svěřenci kouče Craiga Brewstera porazili Kilmarnock 3:1. Střelecky se v domácím dresu dvakrát prosadil Niculae a jednou Cowie. Za hosty pak v závěru utkání snižoval Colin Nish.

Poprvé vážně zahrozili domácí. Povedený přímý kop Phila McGuirea ale brankář Alan Combe zneškodnil. Podruhé byl Inverness blízko k vedení ve třicáté sedmé minutě, když Marius Niculae vybídl k zakončení Grahama Baynea. Jeho střelu z pětadvaceti metrů však Combe vyrazil do bezpečí. Ve 43. minutě Niculae konečně rozvlnil síť Combeho branky. Ránu Johna Rankina Combe ještě stačil vyrazit, ale na dorážku Rumuna byl už brankář hostí krátký. Sedm minut po změně stran domácí vedení zdvojnásobili. Don Cowie po centru Richarda Hastingse dopravil s přehledem balon za záda Combeho. Čtvrt hodiny před koncem vsítil svůj druhý gól v zápase Marius Niculae, když do sítě dorazil vyražený míč po střele Baynea.

Pět minut před koncem nastala v táboru hostujících fanoušků alespoň malá radost. Grant Munro zahrál v pokutovém území rukou a z následující penaltou si poradil Colin Nish a upravil tak výsledek střetnutí na 3:1.

Invreness sice po tomto vítězství zůstal na osmé příčce, ale na čtvrtou pozici ztrácí pouze jeden bod.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele