o udržení, 34. kolo
19.04.2008 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - Kilmarnock FC 3:0

Zápas mezi Invernessem a Kilmarnockem skončil vítězstvím prvně jmenovaného klubu. Díky brankám Imrieho, Niculaeho a vlastnímu gólu Lilleye, si domácí připsali všechny body, za výhru 3:0.

První dvě šance zápasu měli hosté, Fowler ani Invincibile ovšem vedení nezajistili. Gólman Fraser měl větší potíže jen se střelou Invincibila, míč stačil vyrazit mimo. Navzdory tlaku Kilmarnocku to byl Inverness, kdo se v desáté minutě radoval z vedení. Imrie zahrával volný kop a na jeho krásnou střelu byl Combe krátký, 1:0. Hosté měli šanci k vyrovnání, Wales ale svoji hlavičku do brány nenamířil. Domácí byli v útoku velice silní, což předvedl Niculae, zakončení ale už tak dobré nebylo. Niculae byl o pár minut v další příležitosti, jeho rána ovšem mířila vysoko.

I druhé půle patřila domácím, už ve 46. minutě pálil halfvolejem Barry Wilson, bohužel pro domácí nepřesně. Wilson o pár minut později krásně našel volného Imrieho, který ale tentokrát míč netrefil. Combe musel zasahovat až při střele Wynesse, míč za své záda nepustil a vyrazil ho mimo bránu. V 71. minutě domácí své vedení zdvojnásobili. Imrie přihrával volnému McBainovi, Lilley si ale míč nešťastně srazil za záda svého brankáře, 2:0. Kilmarnock se snažil s výsledkem něco udělat, namísto snížení ale přišla třetí branka v jeho síti. Niculae prošel přes obránce a krásnou vysokou střelou zvýšil na konečných 3:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 3:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele