základní část, 19. kolo
26.12.2007 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hearts of Midlothian - St. Mirren FC 0:1

St. Mirren dokázal přetrhnout svoji nelichotivou sérii šesti zápasů bez vítězství výhrou 1:0 nad Hearts. Jedinou branku utkání vstřelil už v 17. minutě zápasu McGinn a St. Mirren tak získal důležité body do hry o udržení se v soutěži. Hearts se tento rok nedaří a to potvrdili i tímto zápasem, na jehož konci byli svými fanoušky vypískáni.

Utkání nabralo rychlé tempo a už v první minutě prověřil připravenost gólmana Bankse Alan Reid. Hearts odpověděli o pět minut později, kdy Nade testoval brankáře St. Mirrenu Chrise Smithe. Gólman byl ale připravený a přízemní střelu lapil do svých rukavic. Hearts byli pět minut oslabení o Velicku, který odešel na ošetření se zraněnou nohou. Velicka se poté vrátil, přesto hosté stále drželi míč na svých kopačkách. V 17. minutě padl rychlý gól. Ian Maxwell našel na zadní tyči volného McGinna, který si míč zpracoval a nízkou střelou jej poslal za záda bezmocného brankáře. Špatnou hru domácích nevydrželi ani fanoušci a hlasitě skandovali, "Vidíte to Romanove?" s ohledem na nepřítomného majitele klubu. O pár minut později to mohlo být už o dva góly, ale Billy Mehmet mířil vysoko nad bránu.

V 52. minutě přišlo dvojí střídání, na hřiště vyběhli Stewart a Mikoliunas, ale ani oni nedokázali tým Hearts vymanit z nepříznivé situace. St. Mirren měl velkou převahu, McGinn ale nedokázal usměrnit míč do sítě po volném kopu Reida. Atmosféra byla velmi napjatá, Velicka napadl Maxwella, přesto rozhodčí Brines překvapivě ukázal hráči Hearts jen žlutou kartu. Hearts se snažili o vyrovnání, Mikoliunas, Stewart, ani Driver ale gól nedokázali vstřelit. St. Mirren vedení udržel a zaslouženě si odváží všechny body, po vítězství 1:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Potácející se Hearts se už musí vzchopit, ale zrovna St. Mirren to nemusí odnést. Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele