základní část, 25. kolo
09.02.2008 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Gretna FC 2:0

Útočník Hearts Andrius Velicka ukázal, že je ve formě a dvěma góly zařídil svému týmu výhru nad Gretnou. Vedení zajistil Velicka už ve třetí minutě a výhru pojistil ještě z penalty chvíli před koncem prvního poločasu. Gretna zůstává beznadějně na posledním místě tabulky, Hearts jsou po tomto kole na osmé příčce.

Už v první minutě si Velicka připsal první střelu na bránu Gretny, rozvlnil ale jen boční síť. Ve třetí minutě po přihrávce Stewarta se už nemýlil a trefil horní roh brány - 1:0. Gretna hrála v obraně nejistě a nechávala svému soupeři hodně prostoru, čehož málem využil i Ksanavicius, na míč ale nedosáhl. Gretna poprvé zahrozila ve 14. minutě, když po rohovém kopu těsně minul bránu Deuchar. Utkání se zpomalilo a týmy se stáhly do obrany. Hearts se už do útoku nehnaly tak jako na začátku utkání, přesto několikrát vyzkoušeli pozornost Fleminga.

Driver našel z rohového kopu hlavu Karipidise, Fleming ale jeho hlavičku vyrazil. O čtyři minuty později zkusil střelu Palazuelos a Fleming musel znovu zasahovat. Na druhé straně mířil mimo bránu z přímého kopu Kissock. Hearts si vedení zdvojnásobili tři minuty před koncem první půle. Ksanavicius našel Velicku, který byl v pokutovém území sražen Hallem. Sám Velicka se postavil k penaltě a bez problémů pojistil vedení. V 59. minutě měl velkou příležitost Buscher, Banks ale dobře zakročil a střelu zneškodnil. V 64. minutě znovu tvrdě fauloval Hall a po druhé žluté kartě mířil do kabin. Velicka si mohl dokonce připsat hattrick, mířil však těsně vedle brány. Hearts tak mají tři body za vítězství 2:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hearts mají jedinečnou šanci si trochu polepšit zpackanou sezónu.Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele