základní část, 21. kolo
09.04.2008 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Gretna FC - St. Mirren FC 0:0

V souboji dvou posledních týmů Scottish Premier League remízovala domácí Gretna se St. Mirrenem 0:0.

Favoritem tohoto utkání byl hostující tým, což dokazoval hned od začátku utkání, kdy musel brankář Gretny Greg Fleming likvidovat ránu ze šesti metrů, kterou vyslal na domácí branku Mark Corcoran. O pár minut později zahrozil St. Mirren podruhé. Jim Hamilton se zmocnil ztraceného balonu a vystřelil na bránu. Jeho pokus ovšem zablokoval na rohový kop Gavin Skelton. Hosté si dokázali vytvořit šance, ovšem proměnit je v gól už bylo nad jejich síly. Brankou neskončil ani přímý kop Corcorana, jenž byl lahůdkou pro Fleminga.

Největší šance Gretny přišla v polovině první půle. Do zakončení se po centru Paula Kissocka dostal Abdul Osman. Jeho hlavička z hranice penalty mířila ale vedle. Před koncem první pětačtyřicetiminutovky se hostující tým dožadoval po zákroku Craiga Barra na Andyho Dormana pokutového kopu, rozhodčí ale jejich prosbu nevyslyšel.

Druhé dějství bylo na šance velmi chudé, výjimkou byl parádní volej mladíčka ve službách The Saints Stephena McGinna, který brankovou síť bohužel nerozvlnil. Před koncem zápasu zahrozil ránou ze dvaceti metrů domácí Kyle Naughton a v nastaveném čase konečně propasíroval záložník St. Mirrenu Stewart Kean míč za záda domácího brankáře, gól však pro ofsajd nebyl uznán.

Žádné změny se po dnešním zápase na posledních dvou místech tabulky neodehrály. Gretna už to má delší dobu "spočítané" a St. Mirren zůstává jedenáctý o skóre za Kilmarnockem.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeji to St. Mirren. Šance je velká, Gretna je na pokraji rozpadu, tak doufám, že toho St. Mirren využije, kádr mají momentálně na vyšší úrovni. Tip 0:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele