základní část, 28. kolo
27.02.2008 20:45 CET
4 : 2
(3:0)
Stadión:
 

Reportáž

Gretna FC - Kilmarnock FC 4:2

Jeden ze svých nejlepších zápasů sezony odehrála Gretna, která přestřílela ve svém stánku Kilmarnock 4:2. Domácím se povedl především první poločas, ze kterého vyšli vítězně v poměru 3:0.

O góly se za domácí tým postarali Nicky Deverdics, Rhys Meynell, Craig Barr a Mickael Buscher. V dresu hostí se prosadili Simon Ford a William Gibson.

Kilmarnock se do zápasu vrhl s vervou, ale jako první šli do vedení domácí. Ve dvacáté sedmé minutě se na hranici penalty střelou z voleje parádně trefil Nicky Deverdics. Druhý gól pro domácí tým přišel o dvanáct minut později. Rhys Meynell zužitkoval rohový kop Paula Kissocka a Gretna vedla už 2:0. Do poločasu stihli domácí zásluhou Craiga Barra, jenž překonal hostujícího brankáře hlavičkou, skórovat ještě jednou. Takový první poločas jistě Gretna už dlouho nepamatuje.

V druhé půlce hráli domácí i přes vysoké vedení stále aktivně a výsledkem toho byl čtvrtý zářez na pažbě. Meynell vybídl k zakončení Mickaela Buschera, který střelou ze čtrnácti metrů poslal míč za záda brankáře Harpera.

Zbytek utkání patřil Kilmarnocku, který dvěma brankami ještě zkorigoval výsledek. Nejprve se po centru Willieho Gibsona prosadil Simon Ford, poté z hranice velkého vápna poslal míč za domácího brankáře Grega Fleminga právě Gibson. Na vyrovnání však už bylo pozdě, a Gretna tak uhájila její teprve čtvrté vítězství v sezoně.

Ani jeden tým se po tomto kole nehnul ze svých pozic v tabulce. Gretna stále zůstává poslední, ale na svého dnešního soupeře, jenž se nachází hned nad ní, ztrácí po této výhře už "jen" devět bodů.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souboj posledního s předposledním. Gretna už nemá co ztratit, mohla by Kilmarnock potrápit, ale uvidíme nakolik je to reálné. Tip 2:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele