základní část, 33. kolo
05.04.2008 16:00 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Gretna FC - Inverness Caledonian 1:2

Vítězstvím Invernessu 2:1 skončil souboj s Gretnou. Všechny góly padly až v poslední dvacetiminutovce. Hostující tým poslali do dvoubrankového vedení Roy McBain a Don Cowie. Deset minut před koncem snižoval Craig Barr.

Hosté začali utkání velmi aktivně a brankář Gretny Fleming musel během prvních pěti minut předvést hned tři zákroky. V patnácté minutě se do koncovky dostával Wyness, domácí obránce Craig Barr však vynikajícím zákrokem zabránil Wynessovi zakončit. Poté byl velmi blízko úvodní brance zápasu Markus Paatelainen. Finský hráč trefil tyč, od které si míč odrazil přímo do náručí brankáře Fleminga.

Na začátku druhého poločasu se po zákroku Fleminga na Imrieho dožadoval hostující hráč pokutového kopu, rozhodčí však místo toho udělil Imriemu žlutou kartu za filmování. V padesáté osmé minutě už Imrie nesimuloval a hlavičkou zakončil těsně nad bránu. V sedmdesáté první minutě se hostující tým dočkal vedení, když Dougie Imrie našel Roye McBaina, jenž poslal míč za záda domácího brankáře. O dvě minuty později vedli hosté už o dva góly. Don Cowie nadvakrát překonal Fleminga. Deset minut před koncem ještě domácí tým zkorigoval výsledek zápasu na 2:1 z pohledu Invernessu. Po střele Naughtona se k odraženému míči dostal Craig Barr, který překonal hostujícího strážce branky.

Inverness i přes výhru zůstává na deváté pozici. Gretna má už od minulého týdne jistý sestup do nižší soutěže.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uhraje ještě něco Gretna ? Uvidíme. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že už to Gretně vzdali i diváci, Jen 431, to je hodně smutné !!! Trochu jako na Blšany onehdá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele