základní část, 29. kolo
06.03.2008 20:45 CET
0 : 3
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Gretna FC - Dundee United 0:3

Gretna nezopakovala výsledek z minulého kola a v odloženém zápase podlehla Dundee United na Fir Parku 0:3. O branky hostí se postarali Garry Kenneth, Morgaro Gomis a David Robertson.

První gól utkání padl hned po čtvrthodině hry, když se z prvního rohového kopu zápasu trefil hlavičkou hostující Garry Kenneth. Poté favorité zahrozili podruhé. Kalvenes našel centrem Jima O'Briena, jenž hlavou mířil nad bránu Fleminga. První šance domácích se zrodila uprostřed prvního poločasu. Po rohu se do zakončení dostal Chris Innes, ten však bránu netrefil. Před přestávkou Gretna zlepšila hru, z čehož rezultovala dalekonosná střela Brendana McGilla, která ale gólem neskončila.

V šesté minutě druhého dějství hosté udeřili podruhé. O'Brien adresoval přihrávku Morgaru Gomisovi, který v koncovce zachoval klidnou hlavu a ránou pod břevno zvýšil vedení Dundee United na 2:0. Skóre pečetil v 65. minutě David Robertson. Hostující útočník se po přihrávce Kalvenese vyhnul ofsajdové pasti a upravil výsledek zápasu na konečných 0:3.

Dundee United ztrácí po tomto vítězství na třetí Motherwell pouhý bod.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gretna ještě stále živí naději na záchranu a bude chtět v tomto utkání bodovat stůj co stůj. Dundee Utd. potřebují body rovněž, jelikož důležité 3.místo se jim vzdaluje. Podle mě se prosadí rozdíl v kvalitě hráčských kádrů. Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Dundee Utd. ! Doufám, že nakonec na ceněné 3.místo prorazí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele