základní část, 27. kolo
23.02.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dundee United - Falkirk FC 0:0

Falkirku se nepodařilo navázat na vítězství z minulého týdne, jelikož na Tannadice Parku uhrál s místními Dundee United bezbrankovou remízu 0:0.

Hned v úvodu utkání si domácí vytvořili první šanci. Mark De Vries však trefil hlavou po pěkném centru Noela Hunta pouze tyč. Jediná vážná hrozba Falkirku v první půli přišla z kopaček Pedra Moutinha. Hostující útočník překonal domácího brankáře Zalusku, ale pro ofsajd nebyl gól uznám. Brankou neskončila ani v patnácté minutě střela útočníka United Hunta, jehož pokus z osmnácti metrů zlikvidoval akrobatickým zákrokem Robert Olejnik. Čtvrthodiny před koncem první půle hlavičkoval nad, po rohu Dannyho Swansona, Christian Kalvenes.

Vynikající individuální akci předvedl v 55. minutě domácí De Vries, jehož průnik skončil ránou, která jen těsně minula tyč. Do další šance se urostlý útočník dostal hned o čtyři minuty později, ale jeho střela opět mířila těsně vedle. V 62. minutě se o slovo přihlásil opět Falkirk. Latapy si udělal prostor a z dvanácti metrů vypálil na Zalusku. Jeho pokus však postrádal směr a proto skončil mimo bránu. Domácí byli blízko kýženému gólu těsně před koncem zápasu. Ale Olejnik předvedl proti voleji Wilkieho vynikající zákrok a zasloužil se o to, že si Falkirk veze z Dundee cenný bod.

Dundee tímto jednobodovým ziskem stáhlo náskok Motherwellu na tři body. Falkirk zůstává stále šestý.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čekal jsem, že Dundee Utd. 3 body udělá. Byli favoritem utkání a moc by se jim hodily. Škoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele