základní část, 16. kolo
08.12.2007 16:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Aberdeen FC - Kilmarnock FC 2:1

I přesto, že Kilmarnock po první půlce na Pittodrie Stadionu vedl, nakonec si z Aberdeenu neodvezl ani bod. Domácí výsledek dvěma trefami otočili a zvítězili 2:1. Hosty dostal do vedení David Fernandez, ale v druhé půli z penalty vyrovnal Barry Nicholson a tři body pro Aberdeen zajistil Lee Miller.

Ve sedmadvacáté minutě nepohlídala obrana domácích Davida Fernandeze, který po pěkném centru Jamese Fowlera poslal ze šesti metrů hlavou míč do brány a otevřel skóre. Následně se na druhé straně hřiště do zakončení dostal po rohu Barryho Nicholsona domácí útočník Lee Miller. Ten však v koncovce selhal. Po kombinaci Michaela Harta a Dereka Younga se ke střele dostal druhý domácí útočník Chris Maguire, jeho pokus šel však vedle.

V druhé půli zaplatil Kilmarnock na to, že hráli přiliž defenzivně a v 63. obdržel vyrovnávací branku. Jamie Hamill v pokutovém území zfauloval Millera a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Odpovědnost na sebe vzal Barry Nicholson a vyrovnal na 1:1. Aberdeen si nakonec odnesl všechny tři body. Patnáct minut před koncem Young posadil balon na hlavu Millera, který nedal brankáři Combeovi žádnou šanci.

Aberdeen zůstává stále na šesté pozici ale ziskem těchto tří bodů stáhl náskok Dundee a Hibernianu. Kilmarnock se propadl na desátou příčku.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aberdeen chce jít výš, takže by měl Kilmarnock porazit. Tip 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele