základní část, 12. kolo
03.11.2007 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Aberdeen FC - Dundee United 2:0

Třetí tým tabulky Dundee United podlehl ve dvanáctém kole Clydesdale Bank Premier League Aberdeenu na jeho půdě 0:2. Vítězství domácímu týmu zařídili svými góly Sone Aluko a Lee Miller.

Domácí mohli otevřít skoré ve 22. minutě, když rychlý brejk 18letého mladíka Soneho Aluky byl zakončen střelou ze šestnácti metrů, která šla však vedle. Ve 39. minutě přišla další skvělá akce domácích, do které se opět zapojil i Aluko. Chris Maguire nacentroval míč na Dereka Younga, který ale svou hlavičku nedokázal umístit do brány. Aberdeen se dostal do vedení ve 45. minutě, když mladík Aluko perfektně načasoval náběh na míč a skvělou střelou nedal hosujícímu brankáři Langfieldovi žádnou šanci.

V 67. minutě našel Christian Kalvenes dlouhým pasem Noela Hunta, jenž prošel přes několik obránců a z dvaceti metrů zkusil vystřelit. Jeho střela šla, naštěstí pro Aberdeedn, těsně nad.

V poslední devadesáté minutě vybojoval Lee Miller, v souboji s Darrenem Dodsem, vysoký balón a pohotovou střelou upravil konečný výsledek na 2:0 pro Aberdeen.

Autor: Petr Páral / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele