19. kolo
19.03.2011 18:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
Losinho

Jeden ze zápasů sezony. Jaga je z formy, takže 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám drama se šťastným koncem takže 3:2?? dvakrát Artjoms a jednou by mohl Rafal

Reagovat
smazaný uživatel

na tom oraništi se vůbec nedá hrát, at to už vymění tu trávu, má se měnit někdy ted, tak uvidíme, ale 1-0 Semir, udržet, nebo přidat

Reagovat
smazaný uživatel

tak vydřená výhra, vzhledem ke kvalitě hrací plochy nejde přehrávat soupeře fotbalově, což je škoda, protože tak by byla větší šance doma vyhrávat, při kvalitách našich hráčů.

Muž zápasu, ale pro mě zatím muž celého jara, je Stilič, hraje fakt jak vyměněný v lize oproti podzimu, moc se mně líbil každý zápas na jaro.

Tradičně fantastický Arboleda a vůbec oba dva stopeři.

Rudnevs by se potřeboval trefit, zdá se mně, že začíná spalovat svoje šance, což se mně moc nelíbí.

Splehlivý Kotor v bráně, v 79. minutě zákrok večera, když famozně vytahl tu hlavičku pod břevno na 1-1

No už se těším, až po repre pauze budu osobně na Lech-Slask. Doufám, že ted v repre pauze vyměná tu trávu! TYLKO LECH

Reagovat
Losinho

Semir na jaře vynikající, možná mu prospěl odchod Peszka, netušim, ale hraje fakt parádně. A ten druhej gól, to bylo pěkný zesměšnění soupeře. Obrana se mi líbila, až na tu zmiňovanou standartku před koncem, kde Kotor neskutečně podržel. To hřiště je strašný, snad se to zlepší co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

včera začli s výměnou trávy, na Slask už bdue připravená. Včera se taky zastavil prodej permic na tuto sezonu - prodal se historicky největší počet na území Polska - 15 056!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele