1. kolo
25.03.2012 18:00 CET
2 : 1
(0:1)
Stadión:
Ullevål, Oslo

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valerenga prisla o nadejneho stopera Strandberga a posilala se spis o ofenzivni hrace, nejvice za zminku stoji hostovani Marcuse Pedersena z Vitesse, na druhe strane Haugesund opustili 3 stoperi! predevsim pak Bamberg bude citelnou ztratou pro defenzivu tymu, Haugesund taktez posilili spise golovy hraci, od tohoto zapasu ocekavam hodne golu (jako napriklad v poslednich dvouch vzajemnych zapasech, ktere se hrali na hristi Valerengy) a zaroven si myslim, ze predevsim diky kvalitnejsi zalozni rade se z vyhry budou radovat domaci - tip: 3:2 (3:1)

Reagovat
smazaný uživatel

jednicka vysla, over 2,5 tez, zkusil sem za min i over 3,5 ten uz nebyl

Reagovat
Hiko

Haugesund je sympatický tým, nám (rozuměj RBK) se bude líbit počáteční váhání jednoho z favoritů na titul. Takže doufám ve 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele