semifinále - odvety
10.05.2011 20:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Milán double neziská, v semifinále nestačilo na Palermo

Prvním finalistou Coppa Italia se stalo Palermo, které vyřadilo po domácí výhře 2:1 čerstvého mistra AC Milán. Rossoneri tak potvrdili, že se jim v poslední době na stadionu Renza Barbery vůbec nedaří, navíc vyřazením přišli o populární double. Ve finále Rossoblu narazí na Inter či AS Řím.

Parta trenéra Delia Rossiho si z Milána odvezla nadějný výsledek 2:2 a doma ho parádně zužitkovala. Rossoneri ale nezačali špatně a už po 150 sekundách nebezpečně hrozil Robinho, brazilská hvězda ale nedokázala trefit branku. Po něm za chvíli vypustil nepříjemný projektil Flamini, avšak Sirigu byl na místě. Na druhé straně se střelecky zaskvěl Pastore, ale ani on branku nevstřelil. Milán byl o něco aktivnějším týmem, Pirlův přímý kop měl gólové parametry stejně jako zakončení Antoniniho. V tom vyvstaly pro Milán první problémy, Antonini se zranil a na plac musel Bonera.

Po změně stran přidalo Palermo více agresivity a to se ukázalo jako správný tah. V 63. minutě totiž úspěšně hlavičkoval Migliaccio a Palermo vedlo 1:0. O chvíli později si AC zápas výrazně zkomplikovalo, Iličič utíkal sám na branku, a jen co ucítil dotek van Bommela, škubl sebou, čímž si u rozhodčího vymodlil penaltu. Navíc van Bommel uviděl rovnou z fleku červenou kartu! Pokutového kopu se ujal Cesare Bovo a zvýšil na 2:0 pro Palermo.

Cesare Bovo v tu chvíli nevěděl, že brzy van Bommela napodobí. Proti Patovi si vedl tak neobratně, že ho rozhodčí vyloučil. Poměr sil se tedy vyrovnal, nicméně Palermo mělo dvoubrankový náskok. Milánští ještě neházeli flintu do žita, ale s postupujícím čase museli více riskovat. Drama se nakonec skutečně dostavilo, v pětiminutovém nastaveném čase převzal uvnitř pokutového území Ibrahimovič přihrávku a snížil na 2:1. Více už letošní italský mistr nestihl a z poháru byl vyřazen.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (130)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na Palermu se nám nedaří.. Snad to dnes zlomíme.. 1:2

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Padne po San Paolu i Renzo Barbera?Já věřím, že ano

Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Padne!!!

Reagovat
FORZAMILAN

Žádnou EL jim po tom,co předvedli letos,teda nepřeju.Doufám ,že vyhrajeme a podíváme se do finále.Ten double nám totiž stále chybí.A to finále s interem by bylo hezké zakončení ůspěšné sezony.FORZA ROSSONERI !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Hlavně pro calcio vůbec není dobré, když EL hrají týmy, jako Palermo...ti se na to s prominutím vysrali. Ale ani další tam minule "nezářili", jedině snad Neapol bojovala, jak se patří. Jinak, pokud by bylo finále AC-Inter, tak do EL jde 7. tým z ligy (nejlépe Lazio, Udinese, Juve + AS do LM )...nebo se mýlím?

FORZA MILAN

FORZA CALCIO

Reagovat
FORZAMILAN

Ano,mělo by to tak být.Takže případná další šance pro Juve,kteří si to včera opět zkomplikovali........

Reagovat
panca

finale proti interu by bylo pekny, ale neverim, ze v palermu vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí reníza 3-3, ne?

Reagovat
Shevchenko

Já věřím že vyhrajem. Letos Palermo není žádný zázrak a my jsme nejlepší v Itálií, navíc máme titul v kapse takže prostě musíme !! EORZA MIJAN !! 2:3

Reagovat
Shevchenko

Píšu na mobilu no... FORZA MILAN !!

Reagovat
FORZAMILAN

..........EORZA........ to je řecky,nebo jak?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Napíše skoro pořád z mobilu nebo ta letu a stojí to pekne za ho***

Reagovat
homeles8

Reagovat
Ragazzo d'oro

Do háje, to je přesně to o čem mluvím. Mělo to být takhle:

Já píšu skoro pořád z mobilu nebo z tabletu a stojí to za ho***

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, pokud Palermo porazíme, tak se ve finále potkáme s Interem... Jelikož jak my, tak Inter má zajištěnou Evropu, půjde někdo z poháru do EL?

Reagovat
Shevchenko

7. tým ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze dnes konecne vyhrajeme v Palerme uz by sa patrilo Podme si pre finale mame najlepsi tym ligy tak podme!!!FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď AC nevyhrá a ostane pred bránami finále a Interu bude len tíško závidieť, že je vo finále, ktoré vyhrá

Reagovat
FORZAMILAN

Hele,nech si toho,jo?!

Reagovat
smazaný uživatel

trapny si

Reagovat
smazaný uživatel

Oni majú titul, stokrát cennejšia vec než nejaký pohár...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
Yanek

Doufáš proto, protože byste dostali znovu na prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na rossoneriblog.com je video z oslav, kde Abate a Gattuso zpívají: "Leonardo uomo di merda."

Reagovat
smazaný uživatel

hej to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

taky se to řeší celý den..., Gattuso už řekl, že se omlouvat nebude a za nějaký čas prý poví proč..., Leonardo řekl, že je zvědavý, co na to AC..., Galliani řekl, že by to nehrotil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on už to naznačuje dlouhodobě. Že přinejmenším k trenérským kvalitám Leonarda moc velkej respekt nemá. Ale asi se mezi nimi stalo něco ostřejšího... Ale jinak je to takový klasická mediální kauzička, aby bylo o čem psát.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Ragazzo d'oro

Oni si to tam pekne užívali.

Reagovat
Jajinek

i vyhrávat se prostě musí umět...

Reagovat
smazaný uživatel

ty se běž z té podrážděnosti radši vyspat..., nejdřív setřeš Zurixe, že si dovolí psát více na Eurofotbal a pak to tady z fleku rozsekneš, aniž bys věděl, co se mezi nima stalo.

no offense...

Reagovat
Jajinek

já to nerozsekávám, ale pro mě je třeba nedůležité, co se mezi nimi stalo. Je mi jasné, že si to Leo zejména u Rina zřejmě nějak hodně posral atd, ale já prostě nemám rád tady to ventilování na oplátku, kór v takhle neslušných mezích. Je to podobné, jak když udělal jednou vítězné gesto tuším na Poulsena. Přiznávám, že nevím podrobnosti o vztahu Leo a Gattusa...ale tohle není jen proti němu. Podobně neumí vyhrávat třeba Nistelrooij, nebo se mi vůbec nelíbilo, jako mluvil Reichel o Kanaďanech po jejich vyřazení v Naganu. Proto moje věta, že i vyhrávat se musí umět a podle mého názoru to Rino neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo spláchnul Milán do hajzlu, lhal jejich fanouškům a Gattuso je ten úplně největší fanda AC..., navíc jak už bylo řečeno, loni to bylo mezi nima podle všeho ostrý. počkám si, jestli Rino jednou řekne, co se vlastně stalo. Leo byl dokonce jeden z posledních, který AC pogratuloval k titulu a to ještě stylem, jako by mluvil o nějakém jemu úplně cizím klubu z Ekvádoru ("Gratulace, měli nejlepší kontinuitu no."). to už Moratti, Cordóba, nebo Zanetti byli zdvořilejší. zpívalo se to na Olimpicu při bezprostředních oslavách Scudetta, navíc Rino ten pokřik po chvilce sám utnul..., řeknu Ti upřímně, že být tam, asi bych se přidal.

co se týče Poulsena, byl to rozhodující zápas o postup ze skupiny LM, vyhecované až do konce, Poulsen hrál celou dobu po svojem (jako prase, Kaka' by mohl vyprávět) a Rino mu to dal zkrátka v emocích za to všechno sežrat...

Reagovat
Jajinek

já všechny tyhle důvody chápu a máš v nich pravdu. Nedělám z toho bůhvíjakou aféru a třeba nesouhlasím s nějakým vyšetřováním a tak. Jen jsem naprosto jiná povaha a tohle chování se mi i přes ty všechny polehčující okolnosti nelíbí a já to beru jako známku toho, že člověk neumí vyhrávat.

Jinak co se týče mé osoby, k titulu jsem vám zcela upřímně pogratuloval hned první den, páč jste ho vyhráli zaslouženě, za poslední měsíce si nepamatuju, že bych tu do AC nějak ryl nebo tak. Napíšu první příspěvek, který je kontra a ty na to hned reaguješ s tím, ať se jdu vyspat z podrážděnosti. Já to přece nemyslel nějak provokativně, jen jsem vyjádřil svůj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Rina už tedy neřešme...

co se týče zbytku, bylo to v návaznosti na Zurixe, kteréme jsi vyčetl, že se ke všemu vyjadřuje a to už mi přišlo trochu přes čáru (navíc to nebylo poprvé). je to sice pravda, ale nevím co Tě opravňuje k tomu určovat kdo píše tak akorát a kdo už moc, kór když Zurix (ačkoliv je to takový "nový ňouma") píše aspoň slušně..., tohle hraní si na nějakou vyšší diskuzní moc se mi nelíbí, my máme daleko horšího Yanka a taky se ho nesnažím usměrňovat, co je mi do něj !? žádnému klubu nefandí jen rozumní sympaťáci...

Reagovat
Jajinek

já to ale přeci neurčuju, jen jsem napsal svůj názor na věc, který máme podobný. Pravdu máš v tom, že jsem to napsal dost debilně a nešikovně, takže z toho vylývá, jak kdybych mu něco kázal a usměrňoval ho...což je opravdu přes čáru. Takže v tomhle souhlas. Jen nevím, proč ti ty příspěvky připadaly podrážděné?

Reagovat
smazaný uživatel

přišly oba během krátké doby..., nejdřív tedy "nešikovné usměrnění Zurixe" a chvilku na to nakráčení s tou hláškou na Rina.., proto jsem usoudil, že jsi podrážděný..., nechme toho.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Yanek

Co je ti do něj! Jenom škoda, že nejsi ochotný se se mnou pouštět do diskuzí ohledně AC. Když se to netýká hry, tak se s tebou často shoduju a Milán sleduju stejně aktivně, jak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně Gattuso toho vyhrál docela dost a z toho všeho jsou tu vypíchnuty dva případy, kdy MOŹNÁ trochu přetáhnul strunu. Navíc u Leonarda ani tak nešlo o emotivní blackout, ale o vyřízení si účtů. A že Gattuso zasáhl přímo na solar je z reakce Leonarda dost jasný. Leonardo je persona non grata a může si za to jen a jen sám. Sám osobně nejsem příznivcem těhle mediálních přestřelek, ale když někdo svůj proklamovanej klubismus ze dne na den hodí do odpaďáku jako obal od tatranky, tak ať se nediví, drží hubu a šoupe nohama...

Reagovat
Jajinek

no Leonarda v téhle věci rozhodně neobhajuju. Upřímně ho z mnoha důvodů moc nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

http://www.youtube.com/watch?v=EoKX31Rh8Tg

Tohle se ti nelíbilo? Úžasné...

Reagovat
Jajinek

Já tohle prostě nemám rád...člověk by měl při výhře v sobě nějak potlačit a ne udělat takový invektiv k té druhé osobě, přijde mi to trapné a nehodné toho vítězství. Na druhou stranu ty lidi nějak neodsuzuju, páč si asi jako laik nedovedu představit ten adrenalin a emoce, které ti hráči při zápase prožívají. Jak říkám, odsoudil jsem to i na Albym a odsoudil bych to i na Militovi, kdyby to udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial aj prehravat

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

luis filipe scolari = delio rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra by to mohl stihnout, Pato je jasný..., Seedorf nejspíš trequartista pokud to nestihne Prince (kolem kterého prý krouží Inter), v záloze Bommel s Ambrem, o poslední místo Flamini vs. Pirlo. Sandro to nejspíš nedá, takže Yepes, zbytek je jasný.

jeden prokletý stadion už jsme letos dobyli, snad zvládnem i druhý...

p.s.: Taiwo prý dostane 2 mega ročně..., to je slušné, mluvilo se o 3,5.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak stym Interom a Princem je dost trapne ze chcu skodit za kazdu cenu zas Janov stoho moze iba zarobit ked sa budu dvaja hadat o cene.............

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Boatengem mi to přijde jako nějakej kec nebo provokace (spíš oboje). Není to dávno, co Galliani potvrdil, že je vše dohodnutý a jen podle Scudetta se určí cena.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se budou Galliani s Preziosim dohadovat o mladících a podle toho se určí cena..., je jich v tom dost (Zigoni, Strasser, Oduamadi, Beretta, jen tak z hlavy).

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ten Boateng bude něco jako Essien k nám..

Reagovat
Yanek

Podle Gazzetty Merkel za Lazzariho a Marchettiho do Cagliari... pane božeee, to je taková blbost. Pak ho budem kupovat za 15 milionů.

Reagovat
GEGE

PALERMO: Sirigu, Cassani, Goian, Bovo, Balzaretti, Migliaccio ,Acquah, Nocerino, Pastore, Hernandez, Ilicic

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Flamini, Van Bommel, Pirlo, Seedorf, Pato, Robinho

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Z toho Antoniniho mám docela strach. To samé Clarence na trequartistovi, možná tam mohl Max zkusit Andreu a Clarence nechat na LCM. No uvidime

Forza Milan!

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

No je to v poho zostava akurat sa trochu bojim toho Antoniniho ale dufam ze to nejak zvladne Inac videli ste toto video? je krasne aj ten song http://www.youtube.com/watch?v=1BEkjWppAfk FORZA MILAN!!!Podme si pre finale s Interom!!!

Reagovat
GEGE

Robinho klasika...

Reagovat
Pinturicchio

Pirlo

Reagovat
Yanek

Neskutečný balon mu dal Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA PALERMO!

nemáte pls link na kvalitný ruský sopcast?

Reagovat
GEGE

sop://broker.sopcast.com:3912/113886

Reagovat
Yanek

Nemůžu si pomoct, ale ta oslava je na nich vidět...

Reagovat
Yanek

Pirlo zatim nejlepší na place, Seedorf hodně špatný. Celkově je na většině hráčů dost vidět ta sobota. Robinho, Pato uplně nuloví. Abatemu poklona, ten slavil snad nejvíc a nejlíp se drží. Max nasadil dobrou taktiku, jenom škoda, že sme občas až přespříliš profesorští a nezakončujeme akce, které bysme mohli.

A ještě by mě zajímalo, kdo je horší než Antonini? Motta? ani náhodou...

FORZA MILAN!!!

Reagovat
GEGE

smolař Luca

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte vydržať aj druhú polku

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z organizačně a takticky nejpřesnějších zápasů, jaký jsem od nás v téhle sezoně viděl..., což se projevuje hlavně na držení míče. bohužel se nedostatečně prosazujem na samotném hrotu, přestože už jsme mohli vést a tohle zatím vypadá na zápas o jednom gólu. Robinho je hrozně nezodpovědný v takových situacích.

do toho druhého snad něco podobného, navrch s gólem...

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

No je tam videt ta sobota ale podla mna to uhraju!!! FORZA MILAN!!!

Reagovat
GEGE

Škoda,že to tam nepadlo aspon jednou z tech dvou tutovek.Mohlo se nám dýchat trochu klidněj.Jinak je to zatím dobré drtívá převaha v držení míce pevná obrana Palermo mělo šanci jen při střele Pastoreho.Jedine co tomu chybí je gol tak snad se dočkáme v druhém poločase.

FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

Něco tomu chybí, asi Ibra... Docela by mě zajímalo držení míče. Seedorfa nechápu, místo toho aby to poslal rychle jako Pirlo tak jde do kliček proti pěti hráčům, Robinho klasicky zabil... jediná šance poločasu. Jinak obrana ty brejky Palerma zvládá v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

držení míče bylo v jednu chvíli 72%-28%

Reagovat
GEGE

si delaji prdel rusaci,že tam zničeho nic začnou pouštět nějakou jejihc superstar

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Yanek

Tak Maxi, doufám, že už nikdy Clarence na podhrot nestrčíš

Reagovat
GEGE

takhle zadrbat standartku

Reagovat
Yanek

Je tam, no nic. Ti hráči sou mimo, jde to vidět jako prase...

Reagovat
GEGE

to si asi jediny kdo to tak vidi...

Reagovat
Yanek

nejsu.

Reagovat
cresposuper

Giulioooo!!!

Reagovat
Shevchenko

piče

Reagovat
smazaný uživatel

No do riti

Reagovat
smazaný uživatel

Giulio MIGLIACCIOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Yanek

Kurva\ ale toto ne!!!!

Reagovat
Shevchenko

finito

Reagovat
Yanek

Co to jako mělo za vyznam, že ho podržel? Gol tak či tak, červená uplně zbytečná, okno v obraně jako kráva...PÍSKEJ KONEC!!!

Reagovat
Shevchenko

Proč hned red ku.va ?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

REDKA

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Bovoooooooooooooooooooo Inak Goian dnes (opäť) famózny!!

Reagovat
Shevchenko

Ale jo, 10 na 10 se nám bude hrát líp a stejně jsme museli dát 2 góly.

Reagovat
DelPiero137

Pozeram stream ktory je 4min dozadu

V obraze bol este Bovo na travniku ale na Livesporte mal uz cervenu

Reagovat
GEGE

hnusný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Bovo zbytočná

Reagovat
DelPiero137

Cervena z fleku a penalta je moc prisna.

Od prveho golu hraje Palermo lahko-svizne smerom dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

100.per Palermo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bovo, Bačinovič budú chýbať vo finále...

Reagovat
Yanek

Reagovat
GEGE

Dobrý vabank těd to bude psycho.POME JEŠTĚ!!!!

Reagovat
GEGE

neeeeeeeeeeee to je smula kurva!!!

Reagovat
Shevchenko

FAKOF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podruhé v sezóně.............

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Palermu vyborny vykon dufam ze to cele vyhraju k nam len tolko ze to nebolo ono bolo citit nepritomnost Ibru,Princa od zaciatku skoda no nevadi scudetto je hlavne a my ho mame FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

toto bol zápas ako z našej druhej ligy kua.. bieda. Ac si nezaslúžilo vyhrať, ale ani palermo.. bieda. Najhorší hráč zápasu Pirlo.. Prečo ho nestiahol? Všetko kazil, žiadna prihrávka (to koniec koncov nikto). Proste des tento zápas. Nočná mora

Reagovat
Shevchenko

Bež do prdele s Pirlem.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz tomu mám ako rozumieť? tvoja odpoveď je mimo. nemá hlavu ani pätu a ten smajlík k tomu to dorazil. ak sa chceš vyjadrovať k názorom iným, najprv si to sporiadaj u seba

Reagovat
Shevchenko

Pirlo rozhodně nebyl nejhorší, tohle tvrdit je absolutně mimo. A nehraj si hned na ublíženého.

Reagovat
smazaný uživatel

:D Ževraj ublíženého.. Prečo mám ja vždy šťastie na takýchto mudrlantov.. ???? A tak mi povedz, že čo takého dobrého Pirlo urobil v tom zápase? čo si to pozrel polovicou jedného oka? Žiadne využiteľné pasy, všetko šlo mimo, minimum presných nahrávok celkovo, strácal loptu.. čo ja viem. Ja to považujem za dosť zlé. ale jeho zlý výkon sa samozrejme stratil v zlom výkone celého týmu, takže ťa chápem, že sa rozčuluješ, že kritizujem hlavne jeho ;)

Reagovat
Shevchenko

Pirlo rozhodně nebyl nejhorší, víc ti k tomu nebudu říkat. Hádat se s tebou nebudu když vidím, jaký jsi exot.

Reagovat
Shevchenko

Uvědomuješ si, co jsi vůbec napsal? Žádné využitelné pasy? Vždyť měl ze všech skoro nejlepší úspěšnost, stačí si pustit highlight a podívat se na tutovku Robinha. Opak Pirla byl Seedorf, který tam neustále ztrácel míč. Ale s tebou to asi nebude mít cenu, když mě nazýváš mudrlantem.

Reagovat
Shevchenko

Sportmediaset:

Abbiati 6; Abate 6, Thiago Silva 6, Nesta 6,5 [80' Cassano 6], Antonini 5 [46' Bonera 5,5]; Flamini 5, Van Bommel 5,5, Pirlo 6,5; Seedorf 5,5 [64'' Ibrahimovic 6,5]; Pato 5, Robinho 4.

Gazzetta dala Pirlovi 6, horší známku dala hned 8 (!!!) hráčúm. Ale to jen tak na okraj.

Reagovat
Shevchenko

Nic? Dobrý, no.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem se klepal, že Zamparini tipne přesný výsledek...

Reagovat
Yanek

Mrdat, snad se kluci pořádně prospí a ještě to oslaví proti Cagliari. Tuhle sezonu mi neskazí už nic.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak Scudetto je hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

a tá trápna penalta, to čo bolo inak? veď van bommel ho len trošilinku potiahol za dres,že ani malé dieťa by nespadlo na zem, ružový sa hodil na zem a rozhodca 3 metre od nich to odpískala dal MVB červenú? buď ja zle vidím alebo rozhodca by mal ísť do dôchodku.. Inak Cassano a Ibra mali hrať od začiatku. Chýbal tam aj Prince. Toto bolo celé naprd. Alegri za dnešný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo kdyby hrálo přebor, tak nám ty zadky nakope..., to je prostě mazec. do příští sezony navrhuju odpočet tří bodů, ať aspoň ušetříme na cestovném...

díky za dobrý první poločas, nějak objektivně hodnotit naše výkony na Renzo Barbera je zbytečné, tam se asi hraje v jiné dimenzi. gratulace Palermu, ale tipuju, že jim dá Inter tak trojku..., to by přesně odpovídalo tomuhle zvláštnímu týmu.

tak už si jen užít zbytek ligy..., škoda no.

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Jajinek

první věta hezký humor...

Reagovat
GEGE

Dneska se mělo postoupit.80 minut jsme byli lepší bohužel zaspali vstup do druhého poločasu.Pak se k tomu přidal ranec smůly a bylo to.Velké zklamání Coppa byla rohodně letos v našich silách.Škoda toho prokauču na San Siru...

FORZA MILAN!PER SEMPRE ROSSONERI!

Reagovat
maras93

Každý den se nedaří tak jak by si člověk přál a tak gratuluji Palermu k postupu do finále. Doufám , že to celkově vyhrají a že finále se odehraje ve skvělém tempu a dobré náladě. Letos jsem rád , že jsme vyhráli Scudetto a to mě hřeje u srdce ještě teď i přes tuhle prohru. Hráčům děkuji za bojovnost v Coppě , snad se to podaří za rok.

FORZA MILAN!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Max asi chce nechat pokoření dalšího přikládají stadionu na příští rok No tak dobře.

Grazie ragazzi! Milan per sempre!

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo nesklamalo

Reagovat
FORZAMILAN

Já se toho double nedočkám,čekám na něj už dobrých 20 let,kurva......................

Reagovat
j_mrazik

Ty jsi byl hodně nedočkavá spermie.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych věděl, že následně ve finále vyhrajeme, tak bych byl spíše pro postup Milána, ale výhrou bych si vůbec jistý nebyl, takže to dopadlo dobře. No ale základ je porazit Romu.

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele