základní část, 3. kolo
28.08.2022 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Gabriel Strefezza (© AFP)

Lecce si dělí body s Empoli

Lecce prožívá stejně jako Empoli hodně smolný start do nové sezony a dnes chtělo získat tři body. Nepovedlo se to ale ani jednomu týmu, protože body se nakonec dělily rovným dílem.

Empoli nasadilo do hry dva mladíky, Satriana s Lammersem. Mnoho štěstí mu to ale nepřineslo. Lammers se sice snažil a několik jeho průniků musela domácí obrana likvidovat s vypětím všech sil, ale prostřelit brankáře Falconeho nedokázal. A tak to na sebe vzal někdo jiný. Mladý bek Fabiano Parisi se po dvaadvaceti minutách dostal do vápna a vypálil tak tvrdě, že brankář Falcone nestačil reagovat.

Jenže pak se obě ofenzívy na delší dobu odmlčely. Až pět minut před koncem prakticky z ničeho dokázalo Lecce udeřit. Banda na levé straně sprintoval do vápna s míčem u nohy, předložil míč na střed a volný Gabriel Strefezza krásnou ranou napálil roh Vicariovy brány - 1:0.

Banda se pokoušel o několik průniků i po změně stran, ale brankář Vicario dirigující svou obranu si na něj už dával dobrý pozor. Po delší neproduktivní době se rozvlnila síť v 76. minutě, jenže Ceesay se neradoval z branky dlouho. Jeho radost rychle zastavil praporek pomezního arbitra.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele