základní část, 31. kolo
23.04.2023 15:00 CET
3 : 0
(3:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Lazar Samardžić (© AFP)

"Zebry" doma splnily povinnost a porazily Cremonese o tři góly

Hladký průběh mělo utkání mezi Udinese a Cremonese. Domácí zvítězili o tři góly, přičemž všechny branky padly už v prvním poločase. Pro Cremonese je to komplikace v boji o záchranu a nováček zůstane i po tomto kole v sestupovém pásmu.

Cremonese se v posledních kolech vytáhlo, ale v Dacia Aréně nezačalo dobře. Ve 2. minutě šikovně vypálil z hranice šestnáctky Lazar Samardžić a brankář Carnesecchi se natahoval k tyči marně. Udinese bylo i po rychlém gólu častěji na balónu a Udogieho střelu zablokovala obrana Cremonese na poslední chvíli.

Ve 27. minutě už domácí vedli o dva góly. Standardní situaci rozehrál Samardžić centrem na hlavu Nehuéna Péreze a Carnesecchi zůstal jen stát. Zhruba o deset minut později byla katastrofa hostů dokonána. Isaac Success si pohlídal ofsajdovou past a po průnikové přihrávce pelášil na Carnesecchiho, přičemž chladnokrevně zakončil - 3:0. Kaňkou na vstřelené brance bylo pozdější zranění a Success nakonec nedohrál ani první poločas.

"Zebry" rozhodly o svém vítězství už v prvním poločase a po změně stran jim stačilo jen kontrolovat hru. Cremonese nemělo na zvrat ani dramatizaci utkání síly. Snad jen jedna příležitost stála ve druhém poločase za řeč, jenomže Kingsley Ehizibue čtvrtou branku nevstřelil. Udinese se díky třem bodům posunulo na devátou příčku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele