12. kolo
10.11.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Petagna nedal penaltu, přesto si SPAL z Udine odváží bod

Nový trenér Luca Gotti před týdnem s Udinese vybojoval vítězství v Janově, ale další výsledek si už za rámeček nedá. Udinese doma se štěstím remizovalo 0:0 se SPALem, který se díky tomu posunul na předposlední místo tabulky. SPAL mohl získat všechny body, kdyby v nastavení proměnil pokutový kop Andrea Petagna.

Byla to velká sláva, výhra v Janově pod novým trenérem dodala "Zebrám" pořádné sebevědomí, avšak stačil jeden týden a vše je při starém. Udinese nejenže do té doby poslední SPAL neporazilo, ale dokonce mu nedalo ani gól.

Nebyl to zrovna pohledný zápas. Oba týmy měly jen pár šancí a nakonec není divu, že byl výsledek bezbrankový. V prvním poločase stála za zmínku příležitost Mandragory, po které Berisha předvedl opravdu skvělý zákrok. Poté až ve 35. minutě pálil nad talentovaný De Paul a to bylo z úvodního dějství vše.

Po změně stran se obraz hry moc nezměnil. Mandragora ve své druhé šanci v zápase hlavičkoval vysoko nad a stejně dopadl i De Paul, s tím rozdílem, že poměrně slušnou střelou těsně minul cíl. V 77. minutě do třetice všeho dobrého pálil Mandragora, ale znovu mu scházel kousíček.

V závěru utkání mohl SPAL strhnout vedení na svojí stranu, to by však Kurtić musel překonat Mussa, jenž zaslouží za zákrok velkou pochvalu. To nejzásadnější přišlo až s nastaveným časem. V jeho páté minutě zahrál ve vlastním vápně rukou Nuytinck a sudí se rozhodl odpískat pokutový kop. Pro Udinese to byla velmi krutá chvilka, avšak v souladu s pravidly. Tíhu okamžiku na sebe vzal Andrea Petagna, ale Musso jeho projektil k tyči vytěsnil!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele