30. kolo
31.03.2018 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 2:0

Atalanta zvítězila nad Udinese po dvou gólech z druhého poločasu. Díky zisku tří bodů se klub z Bergama dostal na vzdálenost pouhých tří bodů AC Milán.

Po výhře se Atalanta nachází na sedmé příčce Serie A se sedmačtyřiceti body, přičemž šestý AC Milán je pouhé tři body před ní. Šesté místo znamená v Itálii také jistotu evropských pohárů a vedení Atalanty se netají záměrem mezi nejlepší šestkou ligový ročník zakončit. Udinese mělo naopak možnost dostat se před Bolognu, po prohře však zůstává se třiatřiceti body na dvanáctém místě.

Do první větší šance zápasu se dostal ve 29. minutě domácí Petagna, který však po dobré přihrávce Gomeze nedokázal míč dostat za záda brankáře Bizzarriho. Ve 43. minutě měla Atalanta další příležitost k vstřelení gólu. Gosens přihrával z rohu vápna na Martena de Roona, který však střílel z první pouze těsně nad břevno.

V 61. minutě se do první velké šance zápasu dostali také hosté. Po rohovém kopu hlavičkoval obloučkem přímo do brány Danilo, míč však skvělým zákrokem vykryl domácí brankář Gollini.

V 68. minutě už se stav skóre měnil, a to když po krátké přihrávce z rohového kopu centroval přímo před brankáře Udinese jeden z domácích hráčů a míč hlavou do brány dorazil Petagna. Přibližně o šest minut později přidala Atalanta druhý gól zápasu, znovu po rohovém kopu, tentokrát si odražený míč našel Masiello a střelou o zem se trefil přímo ke vzdálenější tyči.

Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a Atalanta si do tabulky připisuje tři cenné body.

Autor: Lukáš Hrneček / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele