30. kolo
12.04.2015 15:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Udinese Calcio - Città di Palermo 1:3

Palermo po nelichotivé sérii konečně zabralo a ze hřiště Udinese bere po vítězství 3:1 všechny tři body. Andrea Stramaccioni se tak dostává pod další tlak, Udine navíc padá na čtrnácté místo.

Udine sice začalo před vlastními diváky hodně aktivně, ale v 16.minutě ho zpražila první branka Palerma a následně se domácí dostali do nelichotivého postavení. V první a koneckonců i ve druhé brance měl prsty Paulo Dybala. V prvním gólovém okamžiku přesnou přihrávkou našel Achrafa Lazaara, jehož výstavní střela vymetla šibenici! O odpoveď se domácí postarali záhy, ale branka Théréaua nemohla být pro ofsajd uznána. A pak přišla druhá branka, Dybala našel ve vápně Luku Rigoniho, který zvýšil na 2:0 pro Palermo. Sicilané se v další fázi zápasu nikam nehnali, takže míč častěji drželo na svých kopačkách Udinese, ovšem žádné větší šance se nedočkalo.

Andrea Stramaccioni se tak rozhodl pro poločasové střídání, ale ani příchod Stipeho Pericy k větší aktivitě a hlavně efektivitě nevedl. I přes snahu se Zebrám kontaktní branka nepodařila vstřelit a naopak v 63.minutě přišlo definitivní rozhodnutí. Rispoli obdržel elegantní patičkou přihrávku a následně posadil balón přesným centrem na hlavu Čočeva - 3:0 pro Palermo.

Udine se nakonec dočkalo alespoň čestného úspěchu, po Allanově přihrávce zamířil přesně do černého tradiční střelec Antonio Di Natale, ale na více už se Zebry nezmohli. Palermo vyloupilo Stadio Friuli a na Sicílii si odváží tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele