20. kolo
25.01.2015 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Parma FC - AC Cesena 1:2

Fotbalisté Ceseny vykřesali naději na konečnou záchranu, když ve veledůležitém zápase porazili Parmu na jejím hřišti 2:1. Pro domácí Ducali je to další těžká rána a opět se vynořují spekulace o odvolání trenéra Donadoniho.

Porážka s Cesenou by mu totiž už měla definitivně "zlomit" vaz. Převzít poslední tým Serie A by měl Hernán Crespo, který je již připraven, ale ještě nepředbíhejme...

Utkání se nemuselo pro Parmu vyvíjet vůbec špatně, kdyby risk brankáře Lealiho potrestal Mauri. Ten po jeho vyběhnutí zkoušel gólmana Ceseny přehodit, což se mu povedlo, ale míč nakonec zamířil těsně vedle. A ve 21. minutě hosté nečekaně udeřili, Nico Pulzetti předvedl krásnou individuální akci, ve vápně si z mírného úhlu připravil míč na pravačku a parádním obstřelem poslal Cesenu do vedení! Parma se pokoušela o co nejrychlejší odpověď, ale pozorná obrana Ceseny jí nic nedovolovala. První poločas tak skončil vedením hostujícího celku 1:0.

Bohužel pro domácí nebyl ani druhý poločas z jejich strany nikterak pohledný. Cesena nadále v poklidu bránila hubený výsledek a v 70. minutě mohla zvýšit, ovšem Alejandro Rodríguez celou akci zazdil.

V 76. minutě pak Parma zničehonic vyrovnala, respektive se o to postarali sami hosté. Cascione si vůbec neporozuměl s Lealim a po jeho jakési malé domů ochránce svatyně inkasoval. Doslova darovaný gól. Nešťastníci Cascione s Lealim si ale nakonec museli pořádně oddechnout, neboť Ceseně vrátil vedení Alejandro Rodríguez. Ten se po propadlém míči uvnitř vápna dostal ke střele a nekompromisní dělovkou dal na 2:1 pro Cesenu. Další dáreček pro Parmu už se nekonal a tak Cesena zvítězila 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele