21. kolo
01.02.2015 20:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Milán - Parma FC 3:1

AC Milán v novém roce 2015 konečně zvítězilo, když porazilo poslední Parmu 3:1. A byla to velmi důležitá výhra, neboť vrátila AC do kontaktu s evropskými poháry. Na ty Rossoneri momentálně ztrácejí pět bodů.

Milán se v úvodu zápasu hledal a v podstatě ho vysvobodila až první branka Jérémyho Méneze. Nutno podotknout, že Milán k ní přišel tak trochu se štěstím. Lucarellli totiž zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí odpískal pokutový kop. Jérémy Ménez penaltu nekompromisně proměnil a AC vedlo 1:0. Ale jak už to bývá, vedení mu dlouho nevydrželo. Hned ve 24. minutě obrana Rossoneri neubránila rohový kop a na bližší tyč neomylně zakončoval někdejší hráč AC Antonio Nocerino. Parma tedy rychle srovnala na 1:1. Po půlhodině hry mohl vrátit vedení na stranu Milána stoper Alex, který mimochodem nastoupil s kapitánskou páskou, jeho dělovka z volného přímého kopu skončila na výtečném zákroku Miranteho. O chvíli později se po Cerciho centru prodral k hlavičce Destro, ale netrefil branku.

Na druhé straně zase spálil obrovskou šanci Varela i Palladino. Prvně jmenovaný vypálil nepříjemný projektil, který López vyrazil a poradil si i s bezprostřední dorážkou Palladina. Této šance musela Parma jasně litovat, zvláště když nakonec zápas nedokázala ani zremizovat. Ale nepředbíhejme, poločas skončil nerozhodným výsledkem 1:1.

Svěřenci trenéra Filippa Inzaghiho strhli vedení na svojí stranu v 57. minutě a opět se o to postaral skvělý Jérémy Ménez. Kvantum práce přitom odvedl na pravé straně Alessio Cerci, který popotáhl míč až k vápnu, kde Ménezovi předal balón a francouzský útočník pak přesnou střelou překonal Miranteho - 2:1 pro AC Milán. Domácí se rázem dostali do pohody a čtvrthodiny před koncem definitivně rozhodli. Opět v tom měl prsty Alessio Cerci, který ve vápně přihrál pod sebe na nabíhajícího Zaccarda a ten definitivně rozhodl - 3:1 pro AC Milán. Pro Parmu to byla krutá tečka, neboť se o ní postaral její bývalý hráč. Zaccardo pak branku nijak emotivně neslavil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli neuděláte ani Parmu,tak to bude zlé.Mě stačí 0.Příští týden Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

Bezpodminecna vyhra ! 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 Destro,Menez 2,Honda

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 doufám v to! :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele